Danas sam isprobao neki mix powerpod 2280, pise da je yamaha, ali znam da je phonic... Jbga, sta da kazem, nisam nesto odusevljen. Kada sam ustekao bas prilicno se slabo cuo, ali aranzer koji je lola prikacio grmi.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Šta bi, svi smo se navadili na ovo jeftino plavo čudo?sirac-šunka wrote:
E di box vec mozes da pazaris iako je Behringer, ja imam jedan kuci i cuk-cuk, radi![]()
Ako se ne varam taj je 40jevreja, toliko vec mogu da predjem budzet.sirac-šunka wrote:Ma moj je ovaj obican:
sirac-šunka wrote:NE!!!! Ni nemas razloga, phantom služi samo za kondenzatorske mikrofone. Međutim, ovaj di box konkretno koji sam stavio gore može da se napaja bilo preko baterije, bilo preko phantom-a. To lepo i piše u uputstvu. Ja ga tako i koristim pošto sam štekara i ne daju mi se pare za baterije svaki čas (mada ne verujem da ovaj mališa može da potroši mnogo).
E sad nisam baš pokapirao, koja mikseta za petso evra?
Za te pare može baš svašta da se pazari.
Prosto sam se zaljubio kada sam vidio (i cuo) ovaj kompletsirac-šunka wrote:Mislim da sam baš na toj istoj mikseti radio 4-5 svirki u jednom od bitnijih klubova ovde i sasvim korektan miks. Sasvim zadovoljavajući efekat.
E phantom nije odvojiv po kanalu. Neki tvrde da to nije bitno, a drugi kažu da kao može doći do oštećenja ne-kondenzatorskih mikrofona, kad je taj glavni phantom uključen. U ovom klubu je gotovo uvek uključen i nisam čuo da je nekom iz neobjašnjivih razloga stradao dinamički mikrofon. U principu, intervencija prepravke ovog "problema" nije uopšte složena, pa ako se nekad javi potreba može i to da se odradi. Za sada ako ne koristite kondenzatorske mikrofone nije ni toliko bitno.
Generalno mi cela ova kombinacija zvuči korektno i kao dobra ponuda.
Potvrđujem.theMadDoGbn wrote:Jeste da ima samo Hall efekat na mixu, ali jbga i ne treba nam nista drugo za vokal.
Koliko sam ja gledao...theMadDoGbn wrote:Skontao sam da je phantom na prvih 8 kanala, tako da cemo ostale instrumente redjati od 9 pa nadalje...
Opet je neko pomešao proizvode... Korg ampworks, ako je o ovom reč:theMadDoGbn wrote:... Sada sam se dao u potragu za nekim DI, pa se svoumim između onog crvenog Behringere i Korg Ampworksa, otprilike je ista cijena. Eh, tek sto sam primio platu, a vec je neeeema
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest