HItno!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Funkomat
MF veteran

Re: HItno!

Post by Funkomat » 23 Apr 2009, 20:53

Al dobro zvuci ovaj prvi! :o
Ali sigurno ni Dr Z ne odmaze. :)
Uh...
Sjajan zvuk.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 23 Apr 2009, 21:00

Pa ja bih pre 200 eura potrošio da se u MIM Tele stave drugačiji magneti, a možda bi preteklo i za još neke intervencije. A definitivno 3. gitaru prodaj, samo vidi koja ispada iz kombinacije, Peavey ili MIM Tele. Ako sada samo zameniš gitare za MIA Tele, ima posle da kukaš za Arijom, kladim se u to! Da si čovek koji svira na velikoj sceni, da si neki nabrijani studijski muzičar, da je za tebe deo prestiža da imaš MIA Tele, ja bih to razumeo, ali ti koliko vidim nisi iz te priče. Dopicnut MIM Tele i Aria 335 tebi na svirci mogu da pruže sve što tebi treba sada. Ima vremena, zaradiće tebi ove 2 gitare i neki MIA Fender. A i gadna ona žuta boja :D

muki17
Urednik

Post by muki17 » 23 Apr 2009, 21:20

daj bre covece,sekiram se umesto tebe.!..200e nije velika cena za doplatu,a imaces gitaru koju si uvek zeleo.Na korak si do svog sna..mislim neces odustati,zbog tih 200e!sedi razmisli malo,te pare ces zaraditi i imaces originale amerikanosa u svom posedu!tako da nemoj da bre nesto zavlacis nego meeeenjaaaaj covece!!...

MENJAJ BRE :twisted: :twisted: :twisted:

xspaceman

Post by xspaceman » 23 Apr 2009, 21:31

ljudi ajde kad smo svi toliko pametni i kad znamo da tovarimo , da lepo svako od nas da po 5 do 10 eura i eto nakrpićemo čoveku tih pišljivih 200eur koje mu fale! Šta kažete drugari!? ;)
p.s nadam se da se naš drugar nece ljutiti zbog ovog mog predloga, ali ovo vec postaje pomalo bljak :)

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 23 Apr 2009, 21:45

xspaceman wrote:ljudi ajde kad smo svi toliko pametni i kad znamo da tovarimo , da lepo svako od nas da po 5 do 10 eura i eto nakrpićemo čoveku tih pišljivih 200eur koje mu fale! Šta kažete drugari!? ;)
p.s nadam se da se naš drugar nece ljutiti zbog ovog mog predloga, ali ovo vec postaje pomalo bljak :)
ja dajem 5 ! :lol:

bokicasa

Post by bokicasa » 23 Apr 2009, 21:46

das se u promet jedno vece i eto ti 200 evra..

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 23 Apr 2009, 21:51

A šta bi sa serijskim brojem? Je li to provereno?

I nemojte ljudi da preterujete, to je samo MIA Fender, nije savršena gitara. Sad očekujem tešku pljuvačinu, ali ne sekiram se ja. Radi se o gitari za koju još nije potvrđena autentičnost, i koja je bez kofera, što mi je jako neobično. Pa dobro da ne ide u kompletu sa odsečenom rukom originalnog vlasnika! Naravno, zafrkavam se, ali ima tu puno toga što treba da se razjasni u vezi ove gitare. Ali svi se sada zalepili za to što je navodno MIA.

Mislim da je lepo dati čoveku savet za njegovu realnu situaciju, a ne za situaciju iz snova. Da moram često da nastupam u tužnim srpskim uslovima, u tesnim budžacima i prostorima koji nemaju binu te je sviranje svedeno na "kontaktni sport", apsolutno najskuplja gitara koju bih nosio bio bi MIM Fender. Naravno, bio bih lišen tih magičnih moći koje nosi MIA Fender, ali šta da se radi... valjda bih nekako preživeo... :roll:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 23 Apr 2009, 22:37

Da moram često da nastupam u tužnim srpskim uslovima, u tesnim budžacima i prostorima koji nemaju binu te je sviranje svedeno na "kontaktni sport", apsolutno najskuplja gitara koju bih nosio bio bi MIM Fender.
A, ovako, posto sviram kuci ispred kompjutera, najcesce, mogu da cepam i MIA Fender.. :wink:

Gde ste vi ljudi to svirali kad vam je publika tako jahala po instrumentima??? :P :)

nenadnenad

Post by nenadnenad » 23 Apr 2009, 22:56

drug je svirao pre u punk bendu bass, nekada je stajao iza pojacala da ne bi ulecali u njega posto nije bilo bine a shutka je besnila :mrgreen:

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 23 Apr 2009, 23:00

Kristijan wrote:I nemojte ljudi da preterujete, to je samo MIA Fender, nije savršena gitara. Sad očekujem tešku pljuvačinu, ali ne sekiram se ja. Radi se o gitari za koju još nije potvrđena autentičnost, i koja je bez kofera, što mi je jako neobično. Pa dobro da ne ide u kompletu sa odsečenom rukom originalnog vlasnika! Naravno, zafrkavam se, ali ima tu puno toga što treba da se razjasni u vezi ove gitare. Ali svi se sada zalepili za to što je navodno MIA.
:ziveli:

Prodaj jednu gitaru i od tih para dobudži ovu drugu (ja da imam Fender MIM, pa đe bi mi kraj bio... :( šalim se, ali stvarno... nije duplo lošija od MIA pa da ne vrijedi ulagati u nju), a sa tih dvesta evra dođi ovamo jedan vikend da dignemo Beograd na noge.... ;)

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 23 Apr 2009, 23:06

Da, da, eto nama Siniše uvek ornog za pošalicu :D

Pa eto mene ne mrzi da čitam šta ljudi pišu, a lako i pamtim to, i sećam se prilično dobro šta je Nemanja pisao o svom trenutnom i dosadašnjem bavljenju muzikom, o svirkama, i tako to... I pažljivo sam pročitao šta je napisao u prvom postu, i na osnovu toga sam i pisao moje viđenje situacije. Malo bi mi bilo komplikovano da ti prepričavam šta je Nemanja sve pisao u raznim drugim temama, što je meni pomoglo da kompletiram sliku. Tek eto, Nemanja je tražio savete, i ja sam se trudio da Nemanji dam savet, a ne nekom fiktivnom liku.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 23 Apr 2009, 23:07

nenadnenad wrote:drug je svirao pre u punk bendu bass, nekada je stajao iza pojacala da ne bi ulecali u njega posto nije bilo bine a shutka je besnila :mrgreen:
meni su skakali po pedalama :grummel_2: iii jednom zamalo u sutci da zavrsim sa gitarom,ali davno je bilo :)

sinisake
The original one

Post by sinisake » 23 Apr 2009, 23:20

I ja sam pazljivo procitao, inace nevelik, prvi post, i narocito zapamtio ovo:
Inace je to telac koji sam ceo zivot trazio...
Ma sve je to ok, Nemanja je sam odlucio, a osim sale i razbibrige, siguran sam da je izvukao i neke pouke iz ove teme. (Zna on na sta mislim) :wink:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 23 Apr 2009, 23:57

Inace je to telac koji sam ceo zivot trazio...
Instrument koji je možda ukraden?

Čak i da je sa njim sve OK, moje iskustvo glasi da se treba čuvati "stvari koje ceo život tražite". Svakom se desilo da dobije baš-baš ono što je dugo želeo, posle čega mu je vrlo brzo u glavi iskrslo pitanje: "OK, šta sad?"

sinisake
The original one

Post by sinisake » 24 Apr 2009, 00:19

To ono, Andricevo "Sačuvaj nas, Bože, od ostvarenja snova", Rocket? :)
Ma zajebi ti sad tu filozofiju o prirodi zelje, kao takve...
Instrument koji je možda ukraden?
Ne, Fender Telecaster '52. :)

Ono oko cega smo se svi izgleda slozili jeste da ovaj dil vredi (naravno po pretpostavkom da djitra nije maznuta).
Last edited by sinisake on 24 Apr 2009, 00:28, edited 1 time in total.

Post Reply