Ali sigurno ni Dr Z ne odmaze.

Uh...
Sjajan zvuk.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ja dajem 5 !xspaceman wrote:ljudi ajde kad smo svi toliko pametni i kad znamo da tovarimo , da lepo svako od nas da po 5 do 10 eura i eto nakrpićemo čoveku tih pišljivih 200eur koje mu fale! Šta kažete drugari!?
p.s nadam se da se naš drugar nece ljutiti zbog ovog mog predloga, ali ovo vec postaje pomalo bljak
A, ovako, posto sviram kuci ispred kompjutera, najcesce, mogu da cepam i MIA Fender..Da moram često da nastupam u tužnim srpskim uslovima, u tesnim budžacima i prostorima koji nemaju binu te je sviranje svedeno na "kontaktni sport", apsolutno najskuplja gitara koju bih nosio bio bi MIM Fender.
Kristijan wrote:I nemojte ljudi da preterujete, to je samo MIA Fender, nije savršena gitara. Sad očekujem tešku pljuvačinu, ali ne sekiram se ja. Radi se o gitari za koju još nije potvrđena autentičnost, i koja je bez kofera, što mi je jako neobično. Pa dobro da ne ide u kompletu sa odsečenom rukom originalnog vlasnika! Naravno, zafrkavam se, ali ima tu puno toga što treba da se razjasni u vezi ove gitare. Ali svi se sada zalepili za to što je navodno MIA.
meni su skakali po pedalamanenadnenad wrote:drug je svirao pre u punk bendu bass, nekada je stajao iza pojacala da ne bi ulecali u njega posto nije bilo bine a shutka je besnila
Ma sve je to ok, Nemanja je sam odlucio, a osim sale i razbibrige, siguran sam da je izvukao i neke pouke iz ove teme. (Zna on na sta mislim)Inace je to telac koji sam ceo zivot trazio...
Instrument koji je možda ukraden?Inace je to telac koji sam ceo zivot trazio...
Ne, Fender Telecaster '52.Instrument koji je možda ukraden?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest