Jeste, Rocket je svirao, a ja slusao i nakon podesavanja dobijen je vrlo prijatan bluesy ton, a inace primetio si da sa njom lako izvlacis odlican rock ton. Ma nista to ne valjaFunkomat wrote:Prava bluzy pedala, slazem se.![]()

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jeste, Rocket je svirao, a ja slusao i nakon podesavanja dobijen je vrlo prijatan bluesy ton, a inace primetio si da sa njom lako izvlacis odlican rock ton. Ma nista to ne valjaFunkomat wrote:Prava bluzy pedala, slazem se.![]()
Ima dva gaina, jedan za ulazni booster i drugi za FF - kad smanjuješ prvi, zvuk postaje "mekši" (u smislu u kojem tweed Fenderi imaju "mekan", "raspadnut" bas). Kad smanjuješ drugi... hm... zaboravio sam šta se događa ondaguv'nor wrote: Skrudrajver se, koliko sam shvatio, ne muljavi kada mu smanjuješ gain na pedali, kao što to radi FF?
A ja se već uplašio da ćeš da postaneš trajni ranoranilac!Rocket Roll wrote:Morao sam sa tatom na VMA, imao je zakazan dopler abdomena... Jedna lasta ne čini proleće
Clean je uvek isti... Cuo si ga dovoljno puta.guv'nor wrote:Kvalitet snimka je skroz na mestu, jedino što ne mogu da ti oprostim je što nisi prvo odsvirao par tonova bez pedale...![]()
Oprostićete meni na "uvredama", ali što više slušam ovog SkruDrajvera, to sam bliže odluci da penzionišem sve overdrajvove i distove (bar dok ne dođem do krize srednjih godina) i da koristim ovako nešto za mild-prljavštine i, naravno FazFejs, za full-on l00dilo...
![]()
@Rocket Roll / Funkomat
Skrudrajver se, koliko sam shvatio, ne muljavi kada mu smanjuješ gain na pedali, kao što to radi FF?
Nisam primetio da muljavi nesto narocito...Rocket Roll wrote:Ipak, moj utisak je da pomalo muljavi kad stišavaš "Volume" na gitari.
+1 - odavno nisam ovo radio... svaka cast funkmasteru! to je taj saund!sinisake wrote:Bilo kako bilo, bice lepo posedovati pedalu.![]()
Funkomat, imas jako zdrav zvuk sa tom gitarom, tim pojacalom i tom pedalom.
Hvala! Eto, vidiš kako sada bistrije nameštaš Bassman-a nego ranije.Funkomat wrote:Prvo clean (za guv'nor-a )
Eh, ipak sam ja sa njim proveo samo par sati po završetku izrade, a šta može da se zaključi za to vreme?Funkomat wrote: Nisam primetio da muljavi nesto narocito...
Ne muljavi uopste zapravo. Volime pot gitare radi bukvalno identicno kao i gain pot pedale.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest