Ja sam isto to pokusavao nekada ali nisam uspevao, ne znam da li je sto lose sviram ili sto je to vreme odavno proslonikolas wrote:kao klinac sa akusticnom gitarom, djubretom, lutkom i dobrim jutrom, sam vise riba opalio nego ovi danas sa skupim kolima i zlatom oko vrata. Ne slusam ih 20 godina, ali su mi uspomene lepe.
Riblja Čorba
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Riblja Čorba
-
azniterion
ja mislim da je corba apsolutno najznacajniji nas rok sastav. onda sest mesta praznih pa sledeci.
- MICKEY
- Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak
Corba, jos jedan moj sugradjanin koji je pobegao odavde da nebi propao.
Moje misljenje o njemu je:
Da je bacio mikrofon i raspusti bandu 90-e, bio bi nacionalni heroj,
a ovako pljuje po svemu sto je uradio. Veciti buntonik na vlasti!!!
neeeeee, to je propast.
Prosto, koliko mi je pao u ocima, potpun sam zaboravio na njegova remek-dela, koja NIKAD ne svira na svirkama.
Moje misljenje o njemu je:
Da je bacio mikrofon i raspusti bandu 90-e, bio bi nacionalni heroj,
a ovako pljuje po svemu sto je uradio. Veciti buntonik na vlasti!!!
neeeeee, to je propast.
Prosto, koliko mi je pao u ocima, potpun sam zaboravio na njegova remek-dela, koja NIKAD ne svira na svirkama.
- mislim_stvarno
Bash fino receno...
- BlesavaDoYaya
meni je bora žestok lik.čorbu obožavam slušati..haha kad se sjetim priče mog druga u fazonu:,,bili mi na maturskoj zabavi i ja naručio jednu pjesmu od čorbe u čast jednoj nastavnici,ona sva hepi,al kad je počela pjesma ostani djubre do kraja posvećena njoj,njen hepi osjećaj je pao u vodu" xD xD xD 
- she6699cove
poslednji album me razocarao, cula sam neka objasnjena kao da sve zvuci tako kako zvuci zbog njegove zene i svega toga ali relano moze on to i bolje, 'fali malo onog neceg njegovog na albumu, previse je romantican, spor previse balada. . . oprostite ako gresim, moj licni utisak 
Ma, nema frke...
Koja likčina.... Ja sam mislila da nikada ne pjeva uživo, ali onda je u mom gradu održao koncert na (- ihahaj stepeni)... I tada sam se uvjerila da ga glas još služi... A on je meni poput AZRE i još nekih bendova.. Vječan... 
Slava mu i hvala! 
Zna li neko koliki je Bori raspon glasa?
dvesta metara, na prepone, a devet udalj... s' motkom 5.56... a ledjno 24,53 sekunde, na tries metara...
jel zna neko koliko moze dugo john lennon da zadrzi dah pod vodom?