Ja volem da krcam samo orase!sub_zer0 wrote:Draze vam je krcanje fazeva

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ja volem da krcam samo orase!sub_zer0 wrote:Draze vam je krcanje fazeva
a jozha?sinisake wrote:Nije, doduse, u retkim trenucima, da ne gresim dusu...
Naposletku, KAD je Tocak, kralj gitare sto je sviro pjesme stare i zadavao domace zadatke, svirao pitch shifter, reci ti meni, posteno?
Pametnjakovic a?Ja volem da krcam samo orase!
Normalno da nije kada tako nesto tada nije ni postojalo zato sto je digitalija.KAD je Tocak, kralj gitare sto je sviro pjesme stare i zadavao domace zadatke, svirao pitch shifter, reci ti meni, posteno?
Mene nisi uvredio, ali Duane ce nam se iznervira, i zbog Boceka i zbog Toceka...sub_zer0 wrote:
Normalno da nije kada tako nesto tada nije ni postojalo zato sto je digitalija.KAD je Tocak, kralj gitare sto je sviro pjesme stare i zadavao domace zadatke, svirao pitch shifter, reci ti meni, posteno?Bez uvrede, ali Tocak je samo jedan od gitarista, nije cak ni "nas" najbolji, niti je alfa i omega gitarskog sviranja.
Pa zar nije Clapton bog???sinisake wrote:Mene nisi uvredio, ali Duane ce nam se iznervira, iz zbog Boceka i zbog Toceka...sub_zer0 wrote:
Normalno da nije kada tako nesto tada nije ni postojalo zato sto je digitalija.KAD je Tocak, kralj gitare sto je sviro pjesme stare i zadavao domace zadatke, svirao pitch shifter, reci ti meni, posteno?Bez uvrede, ali Tocak je samo jedan od gitarista, nije cak ni "nas" najbolji, niti je alfa i omega gitarskog sviranja.
![]()
Uzgred, ja zaista mislim da je Tocak najbolji srpski ROK gitarista kog sam cuo. (Al' nisam Tocka zato pomenuo, nego zbog koleze Dvejna, zayebancija i to, niko nije reko da je Tocak bog gitare)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest