Pogledaj moj prethodni post u ovoj temi, u kom sam (valjda) razjasnio sta sam mislioSolomon wrote:pa nije rekao, ali je cccira valjda mislio da je to on na videosu

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pogledaj moj prethodni post u ovoj temi, u kom sam (valjda) razjasnio sta sam mislioSolomon wrote:pa nije rekao, ali je cccira valjda mislio da je to on na videosu
sl0e wrote:Sarke, jes' to ti?
sl0e wrote:Sarke, jes' to ti?
E da i to!cccira wrote:I jos doobrano nepismen
Trenutno Genus ... nekeFunkomat wrote:Ma nije to to, jednostavno.
Ne znam kakve ti pc zvucnike imas ali na ovim mojim... kazem, pre bih svirao neko sranje pojacalo.![]()
Razumem ja tebe ali pojacalo je pojacalo.
HAHAHHAHAHAHAAHAHHAbokicasa wrote: ps:nemoj da ides sa foruma,mi mlogo volimo tupsone ko ti.
heheheh...covek dosao na forum...i odma pa prvi post i udri po fenđerima!Funkomat wrote:Ljudi, sledeci put moramo malo manje, postepenije da za*ebavamo ovakve... slucajeve kako bi duze trajalo.
Meni je ipak najzabavnije što je kao primer gitare koja ima univerzalan ton naveo Ibanez iz RG serije, što je meni beskonačno daleko od realnog stanja stvari. U suštini, kad priča krene u smeru "Ova Firma Vs. Ona Firma" najbolje je isključiti se iz razgovora.xspaceman wrote: heheheh...covek dosao na forum...i odma pa prvi post i udri po fenđerima!![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest