HSS gitara za oko 500 evra?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- sirac-šunka
- vragolan
Re: HSS gitara za oko 500 evra?
Ma ja čoveka u potpunosti razumem. Kad se priča o HSS ili HSH gitari i meni odmah na pamet padne Ibanez.
Hm, stvarno ne znam na sta mislis...A glede čudaka... pa ljudi, imamo mi ovde infiltrirane fanatike, samo ne viču "Ibanez ili smrt!" nego neke druge firme pominju, i svoje čudne navike nude na kašičicu, pa se lakše vari i teže uoči, a suštinski se ne razlikuju od ovog lika. Mislim, čovek je dilajla, tu nema diskusije, samo nije usamljen.

- mislim_stvarno
Auuuuuuuuuuuuuuuuuu jbt... Ova tema je od besmislene otisla u dvaputvisebesmislenu

ja priznajem... ja sam razmisljao jedan dan da stormujemo skupstinu i preimenujemo drzavu u FENDERLEND... al sam cuo da to mesto postoji negde u nemackoj tako da nista....Kristijan wrote:Meni je ipak najzabavnije što je kao primer gitare koja ima univerzalan ton naveo Ibanez iz RG serije, što je meni beskonačno daleko od realnog stanja stvari. U suštini, kad priča krene u smeru "Ova Firma Vs. Ona Firma" najbolje je isključiti se iz razgovora.xspaceman wrote: heheheh...covek dosao na forum...i odma pa prvi post i udri po fenđerima!![]()
A glede čudaka... pa ljudi, imamo mi ovde infiltrirane fanatike, samo ne viču "Ibanez ili smrt!" nego neke druge firme pominju, i svoje čudne navike nude na kašičicu, pa se lakše vari i teže uoči, a suštinski se ne razlikuju od ovog lika. Mislim, čovek je dilajla, tu nema diskusije, samo nije usamljen.
herr kristijane nerazumem cemu takav post...
Ja sasvim razumem i mislim da nije samo na tebe mislio. 

nebitno... samo hocu da kazem da nije bas prijatno kad te neko nazove ludakom, cudakom i fanatikom, a pri tom te ne poznaje UOPSTE...
FENDER ILI SMRT!!!

FENDER ILI SMRT!!!

Duane wrote:nebitno... samo hocu da kazem da nije bas prijatno kad te neko nazove ludakom, cudakom i fanatikom, a pri tom te ne poznaje UOPSTE...
FENDER ILI SMRT!!!

Ako je za utehu, i ja mislim da nije samo na tebe mislio.

- sirac-šunka
- vragolan
Rekao bih da je ovom temom dokazan besmisao postavljanja uopštenih pitanja tipa "Preporučite mi gitaru za toliko i toliko evra?"...
- johnny_b_good
Ovako nije zavrsilo radi mene...