Da li vrijedi?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Da li vrijedi?
Cijena mu je bila 50 evra, ali ovo je bila rasprodaja do isteka zaliha, pa je cijena spala na 22 evra (gitarski je jos jeftiniji
), sada neznam da li ga jos uvijek imaju, eto ako Maddog bude zvao valjda ce nam javiti

I tata bi sine, ako moze barem jedan Korg AmpWorks, naravno za bass.
- sirac-šunka
- vragolan
Prvi sam se javio
Ma dobro, ako nas ima više, možda bi mogli nekako da naručimo pa da nam i pošalju.
Ma zašto ovo nije bilo i kod nas po... pa makar sličnoj ceni.

Ma dobro, ako nas ima više, možda bi mogli nekako da naručimo pa da nam i pošalju.
Ma zašto ovo nije bilo i kod nas po... pa makar sličnoj ceni.

Pitajte Tikija da li jos uvijek imaju

Ima na forumu u oglasima jedan Ampworks Bass, koliko mi se čini. 
Uglavnom, i ja bih rado jedan posjedovao.

Uglavnom, i ja bih rado jedan posjedovao.
- sirac-šunka
- vragolan
Pa jest, ali ono, kaže:
Pa ako se vratimo na temu:...prodajem, cena 6000 din. Nov i sa garancijom......
6000 din... pa... rekao bih, ne...Da li vrijedi?
To je gitarski, ja sam mislio na onaj za bas:

Nisam dovodio u pitanje cijenu, samo sam primijetio da ima.Prodajem nov sa garancijom 12 meseci simulator pojacala korg ampworks bass,i daljinac nady.
korg ampworks bass-70 e
daljinac-50 e
sve zajedno 100 e

Neka hvala, po toj ceni, jos polovno.
U uputstvu za AmpWorks, nisam nasao da ima balansirani izlaz. Da li se varam? Da li je iko isprobao ovu spravu? Malo me onespokojava, po meni, prilicno mali napon napajanja.
Da, razmislio bih i novo da li da kupim za te pare. 

Ja sam htio da je isprobam, ali je nigdje nisam našao. Ima je Solomon, pa sačekajmo da se on javi.Bane bass wrote:U uputstvu za AmpWorks, nisam nasao da ima balansirani izlaz. Da li se varam? Da li je iko isprobao ovu spravu? Malo me onespokojava, po meni, prilicno mali napon napajanja.
- theMadDoGbn
Solomon je steka u pojacalo. Najbolje da donese kod nas na probu, pa da vidimo fercera li na mikseti 

Svirao sam na njemu kada sam bio na Jam Sessionu...
100 % moze na miksetu, vec sam rekao da ima switch pozadi Amp/Line ... posto sam ja izgubio svoja uputstva(imam na kineskom
) evo vam sa korgovog sajta : http://www.korg.com/uploads/Support/Amp ... 150000.pdf
100 % moze na miksetu, vec sam rekao da ima switch pozadi Amp/Line ... posto sam ja izgubio svoja uputstva(imam na kineskom

- theMadDoGbn
Hm, sad vidim da nema balansirani izlaz, jbga. Kad ustekam bas drito u mix, slabo se cuje... valjda ova spravica moze da digne signal, ako ne, odoh da pazarim Behr DI
- sirac-šunka
- vragolan
Ako je taj Korg Ampworks još uvek 22 evra, onda pazari i njega i Behriger DI100 i onda samo na izlazu za pojačalo štekneš kabli do ulaza u Di i balansiranom vezom sve to kenonima doturiš do miksa.
Mada, jedan lik koji se bavi elektronikom me je ubeđivao da razlika između balansiranog i nebalansiranog signala na razdaljinama do10-15m ne može nikako da se oseti (niti čuje), ta da je krajnji sound potpuno istog kvaliteta. Međutim, problem je i u tome što većina (a naročito jeftinijih mikseva) ima jednostavno mnogo više pojačane mikrofonske ulaze. Tako da, ako ništa drugo, preko mik ulaza i balansiranog kabla možeš lakše da podesiš nivo signala koji ti treba. Nema ničeg iritantnijeg na tonskoj probi kad pokušavaš nešto da podesiš, a nikako ne možeš da ga za početak nateraš da se to čuje koliko treba.
Mada, jedan lik koji se bavi elektronikom me je ubeđivao da razlika između balansiranog i nebalansiranog signala na razdaljinama do10-15m ne može nikako da se oseti (niti čuje), ta da je krajnji sound potpuno istog kvaliteta. Međutim, problem je i u tome što većina (a naročito jeftinijih mikseva) ima jednostavno mnogo više pojačane mikrofonske ulaze. Tako da, ako ništa drugo, preko mik ulaza i balansiranog kabla možeš lakše da podesiš nivo signala koji ti treba. Nema ničeg iritantnijeg na tonskoj probi kad pokušavaš nešto da podesiš, a nikako ne možeš da ga za početak nateraš da se to čuje koliko treba.
- theMadDoGbn
U principu, vise se bojim da ne spalim visokotonac na boxu, nego sto se ne cujem dovoljno
Volume mogu da dignem preko bilo koje pedale (imam staru distorziju na kojoj podignem samo volume), ali ne smijem da rizikujem da ostetim drajvere, tek smo digli kredit za ovo

Volume mogu da dignem preko bilo koje pedale (imam staru distorziju na kojoj podignem samo volume), ali ne smijem da rizikujem da ostetim drajvere, tek smo digli kredit za ovo