Kristijan wrote:Pa eto, ja bih rekao da ti treba da ideš preko razglasa, a ne preko pojačala.

Imao sam Tech 21 - SansAmp Tri A.C., i dao sam je jednom drugaru na jednoj svirci, posle nje je spojio delay i chorus, i direktno i mixer, i zcučalo je super. Programabilna je, ima 3 različite simulacije pojačala, možeš sačuvati 3 preseta, jako je jednostavna za korišćenje i stvarno je kvalitetan zvuk, ta firma ima zaista dobru reputaciju, ako to išta znači.
Pedala nije toliko jeftina, ali kapiram da drži cenu tako da i ako se smoriš ili varijanta ne krene kako treba, možeš je prodati za iste pare ili minimalni gubitak. Samo da naglasim - ova pedala je namenjena PRVENSTVENO za kačenje direkt u razglas, a kapiram da ako imaš pojačalo na svirci možeš da je spojiš u FX Return pa da samo koristiš snagašku sekciju pojačala i koliko-toliko zadržiš voicing pedale, a da ti pojačalo samo služio kao monitoring na bini.
Kapiram da ti pored ove pedale ne treba EQ, kupiš ovu spravu, neki Behringer delay koji ti odgovara, wah imaš i vozi.

http://www.tech21nyc.com/products/sansamp/triacp.html