"Da se obrati pažnja na ponasanje"....."Iz fundamenta da obratiš pažnju na ponašanje Rumenka!!!"onda bi trebalo obratiti pažnju i na Seymour Duncan pedale
Sorry za off topic nisam mogao da odolim....
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
"Da se obrati pažnja na ponasanje"....."Iz fundamenta da obratiš pažnju na ponašanje Rumenka!!!"onda bi trebalo obratiti pažnju i na Seymour Duncan pedale
od 230 EUR do 300 EUR .. kako koja .... samo to je malo vise od obicnih pedalica ....dweezil wrote:a znao sam da je neka fora, suvise lepo da bi bilo istinito, ali opet je ta spravica jeftinija od vecine u svojoj klasi. Btw kolko su one Damage Control pedalice u Artistu?! (Liquid blues, Womanizer,Demonizer i Solid metal). Moza bi ti nesto od toga odgovaralo?!
Pa rock, hard rock,malo heavy metala,uglavnom to sviram.Znaci DS1 za pocetak...Historik wrote:Takodje preporucujem izbegavanje Boss DS2. Za male pare ti je daleko najbolji izbor DS1 (koji je nekih 50ak evra nov), a kad budes imao vise para Dunlop MXR pedale su tvoj izbor. Solidna distorzija za manje pare je i Marshall Jackhammer, ali on ume da ima dosta piskav ton, mada je opremljena ekvalajzerom (isto je nekih 50ak evra). Jos jedna stvar: distorzija ti treba za koju vrstu muzike? Npr. Boss Metal Zone je odlicna distorzija, ali sa njom ne mozes bas da sviras blues...
DS-1 (makar ove tajvanske) sam probao i na malom pojacalu od 30w i na JCM800 i zvuk je (meni) bio grozan!!!johnny_b_good wrote:Pa rock, hard rock,malo heavy metala,uglavnom to sviram.Znaci DS1 za pocetak...Historik wrote:Takodje preporucujem izbegavanje Boss DS2. Za male pare ti je daleko najbolji izbor DS1 (koji je nekih 50ak evra nov), a kad budes imao vise para Dunlop MXR pedale su tvoj izbor. Solidna distorzija za manje pare je i Marshall Jackhammer, ali on ume da ima dosta piskav ton, mada je opremljena ekvalajzerom (isto je nekih 50ak evra). Jos jedna stvar: distorzija ti treba za koju vrstu muzike? Npr. Boss Metal Zone je odlicna distorzija, ali sa njom ne mozes bas da sviras blues...
Predpostavljam,ali moram da pitam... Ovde se radi isključivo o tvom ukusu ili misliš da je DS-1 zaista precenjena (u smislu opšte prihvaćenosti) pedala?Rax13 wrote:
DS-1 (makar ove tajvanske) sam probao i na malom pojacalu od 30w i na JCM800 i zvuk je (meni) bio grozan!!!
Previshe zujkasto i plasticno... A ako smanjish tone, onda se gubi na definiciji tona i zvuci josh i gore...
Idi lepo i probaj u radnji na nekom pojacalu koje je makar slicno tvom sve zivo shto ima, pa se onda odluci...
Pa znash kako... U svemu imash subjektivnosti, ali zvuk joj je definitivno praskav i tanak, kao shto kaze Cortex, "ni m od masti"...Blingo wrote:Predpostavljam,ali moram da pitam... Ovde se radi isključivo o tvom ukusu ili misliš da je DS-1 zaista precenjena (u smislu opšte prihvaćenosti) pedala?
Pa to da... Mislim kad se koristi vishe kao booster ili low-gain pedala, onda radi super, pogotovo na ok pojacalu...Rocket Roll wrote:Čisto da pomenem, Duda Bezuha godinama svira DS-2 i ne žuri mu se da je menja. Istina, on od nje ne traži puno drajva... ali, FWIW, zadovoljan je njom.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest