groove wrote:Malo me mrzi da nabrajam sta sve moze za te novce da se kupi...talkbass.com
otkad je talkbass postao olmajti merilo za šta je dobro, a šta ne? pa 60% ljudi tamo su degenerici.
nnkvocka wrote:groove wrote:Malo me mrzi da nabrajam sta sve moze za te novce da se kupi...talkbass.com
Rizbo, da ne duzim, StingRay5 kosta 1800eur. Prijatno...
groove wrote:I kostace uvek toliko, pozzz
p.s. nadam se da prepoznajes ogroman znak nejednakosti izmedju EBMM i GW gitara
razlika postoji, ali ne u kvalitetu, s tim da mogu biti siguran šta dobijam ako uzimam bas u WoodGuerrili. kvaliteti stingrejeva variraju od basa do basa (second hand info). recimo da uzimam Pedullu Buzz, koja je dosta skupa i pravi se u dosta maloj firmici koju vodi par ljudi, nasuprot Stingreju koji je isto skup. ja sam se sad zajebao što sam kupio bas koji je 2 puta skuplji od MM-a, i koji nije "institucija" kao što je EB? zato što sam za te pare mogao da kupim dva MM-a?
Solomon wrote:
svi rucno pravljeni bejsovi kostaju toliko i skuplje, bejsovi koji izadju npr iz Spektorove radionice u ameriki su od 3 do 6-7k dolara, rucno radjeni, MTD nema ispod 4-4.5k dolara modele...
ali ako vec narucujes handmade, neces ga sigurno prodavati sledece godine, pa ces da izgubis na cijeni

ako MM ne gubi na cijeni zato sto je poznat ne znaci da je bolji instrumet

nisam video puno niže cene kod handmade basseva, što je dosta pohvalno za Vučka i ekipu, s obzirom da sam čuo u više navrata šta njihovi bassevi čine (najčešće sam slušao David Lazar Galića iz Draconica/ex.Consecration)