Odoh da se udavim u Nishavu...DrGreenthumb wrote: ali i moj snimak kasni jedno pola sekundeRitmicki sam ga malo zakomplikovao, moras bas da se iscimas da bi "legao"
Reverse - FunkyTangoMetalBlaBlaTrucShit
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Reverse - FunkyTangoMetalBlaBlaTrucShit
- KnightOfDoom
- Site Admin
Muzicki-forum.com se , u slucaju samoubistva ovog mladog coveka, unapred odrice bilo kakve odgovornosti.Reverse wrote:Odoh da se udavim u Nishavu...
- DrGreenthumb
- MF veteran
Il' Nisava il'

Nemoj Druze Reverse!!! Nemoj se davis!!!
Pazi, to sto si pomeriJo levo ili desno za po sekundu dve nije opasno!! sta da neki solo uopste nisi ni staviJo...
Salim se.. samo polako... ja se nadam da se svima svidja na kraju kako je ispalo... nevezano za nase znanje i neznanje sviranja.
Hahahaha!
Ma ce sredimo...
Ma ce sredimo...
Kako si moj uspeo tachno da stavis
(mene se izgleda najvise boji,hhahahahahhaha)
Ma opusteno!
Koju gitaru imas, gospodine sto sviras prvi solo?
Koju gitaru imas, gospodine sto sviras prvi solo?
Nisam slusao ceo sat jer mi fali malko vremena ali mi se strasno dopada na ova 3 slusanja.
I eksperiment sa online studiom je predivan.
Eh setih se jos neceg.Poslednja gitara mi ima najlepsu boju.Koji instrument ,pojacalo i efekti su u pitanju?Ako nije tajna
3. edit: Ako je ova debela sa avatara nemoj nista da pises.Za to necu imati para ni bubreg kad bih prodao
Eh setih se jos neceg.Poslednja gitara mi ima najlepsu boju.Koji instrument ,pojacalo i efekti su u pitanju?Ako nije tajna
3. edit: Ako je ova debela sa avatara nemoj nista da pises.Za to necu imati para ni bubreg kad bih prodao
Last edited by Zlo on 07 Jun 2008, 22:01, edited 2 times in total.
- DrGreenthumb
- MF veteran
Svaka cas', utrefio si ga majstorski
Onako, svidja mi se zvuk. Jesi zvuk podesavao na ovim procesorima sto imas ili preko kompa?
- DrGreenthumb
- MF veteran
Jbg-a, jeste "debela", mada je bas vitka i malecna (gitara to jest)Zlo wrote:Nisam slusao ceo sat jer mi fali malko vremena ali mi se strasno dopada na ova 3 slusanja.
A sve ostalo je GR3, gitara pravo u komp, i bas jak attack,debele trzalice i debele zice da bi "nabio" signal.
Cheerz!
Ps. @Petrucci, opasno odsvirano, da je malo puniji ton, zvucalo bi maestralno, kudos!
petrucci wrote:Onako, svidja mi se zvuk. Jesi zvuk podesavao na ovim procesorima sto imas ili preko kompa?
Sto se mene tice, znaci
Slammer by Hamer > Black Box > komp
Na Black Boxu je preset sa EVH 5150 MKII Simulacijom pojacala...
Kasnije je obradjeno RAL pluginom u kome je dodat samo amp/cab simulator... malo delay-a i to je to.
Da to smo i mi iskomentarisali (Critical, Reverse i ja), da dr.Greenthumb ima najlepsu farbu! Ako ne verujete, pitajte ih...Zlo wrote:Poslednja gitara mi ima najlepsu boju
- DrGreenthumb
- MF veteran
Fala, fala! Sluzim narodu! Btw, to je fabricki preset Pink Numb Lead, koji sam malo promenio (izbacio chorus, delay, equalizer a dodao tape echo i malo smanjio dist na rat-u), sto vise gain-a vise suma, pa mora da se svira precizno, sto mi uglavnom ne uspeva, ali troodim se
Da to smo i mi iskomentarisali (Critical, Reverse i ja), da dr.Greenthumb ima najlepsu farbu! Ako ne verujete, pitajte ih...