ognjen93 wrote:ssmc wrote:A šta sada imaš od opreme?Čisto me zanima....

Trenutno imam Pacificu 112, mrtvi digitedh rp 50, i nekog malog Marsala tranzistorca od 15 wati, sto sam dobio na poklon Mg serija izuzetno ne upotrebljivo pojacalo......
E sad sledeci lanac bi izgledao ovako Epiphone lp standard, digitech rp 500, vox tonelab, i neko pojacalce malo od oko 100 w , vi ste me sad malo ohladili sto se tice glava+ 4x12, jbg, doduse imao sam i ideju da sve pare dam za Gibsona, al jbg bice vremena, ovako na Epiphona stavim Schaler ove civije i gurace jos 2-3 god dok se neskupe pare za Gibsona.......
Ok...i ti bi sa pojačala od 15W malko skoknuo na "pojačalce malo" od 100W(ima li tebi ova rečenica smisla?)? Pojačalce, kako ti kažeš,od 100W nije ni malo jeftino,veliko je,zajebano za prenos(da čak i za prenos vlasništva) i ako nemaš poveći auto od recimo minumum 130 KS ne znam kako misliš sa tim da se bakćeš...ovde samo mogu da zaključim da ti ipak ne znaš šta bi od sebe....
Drugo...šta fali yamaha gitari?Zar je toliko loša?Eksperimentiši sa magnetima recimo...šta znam....ali da ti treba Gibson u vrednosti istog pojačala od 100W....ne znam koliko bi se usrećio...
Treće...ono što svi inače kažu ovde....procesor i lampaš....zašto?Sviraš svadbe pa ti je praktično?
Opet da pitam,sa koliko para ti dete moje raspolažeš?
I evo ako misliš da sam loše kritički nastrojen(takoreći zajebavam), ti lepo (ako si u BG-u) dođi pa vidi koliko je pojačalo sa kabinetom 4X12" (nebitno koliko ima W)
A evo šta još predlažem( da ne bude da samo s***em).... Uzmi slabije pojačalo (recimo 40-50W),mada je i ono baš baš teško....
Ima još dobrih predloga ovde,a moj je da definitivno(dok ne položiš vozački i imaš SVOJ auto) ne uzimaš 4X12"