bokicasa wrote:laney classic 550 evra..epiphone les paul 400 evra..ognjenov mozak-neprocenjivo..za sve ostalo tu je master card!!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
bokicasa wrote:laney classic 550 evra..epiphone les paul 400 evra..ognjenov mozak-neprocenjivo..za sve ostalo tu je master card!!
Mislim da je ovo kljucno.Rocket Roll wrote:Možda ti je sluh oštećen - da sam ti, zakazao bih pregled kod ušnog, to je par minuta posla & vrlo brzo ćeš znati na čemu si.
Funkomat wrote:bokicasa wrote:laney classic 550 evra..epiphone les paul 400 evra..ognjenov mozak-neprocenjivo..za sve ostalo tu je master card!!
Priceless!!!bokicasa wrote:8.da je moje dete ovakvo,ja bi ga rukama kastrirao!
bokicasa wrote:1. pise se qrac.ne qurac,tako dobijes rec kuurac!
2.sule se ne blamira,sasvim je realan decko.
3.da li je bitno koliko su cene u nemackoj,i da li me zanima to,ja sam ponovio sta si ti rekao,tj 400 evra!
4.zar ne mislis da si malo mali da imas tako skupa pojacala?
5.da li mislis da ces u narednih 10,15 godina moci da iskoristis punu snagu koju ti zahtevas?!
6.ovo ti je kao da ti oces da kupis mercedesa,a mozes da ga teras samo do 140..cemu to!?ne znas ni sam!!
7.voleo bi da mi objasnis tvoju potrebu za tolikom snagom,koncert u areni bese u avgustu?
8.da je moje dete ovakvo,ja bi ga rukama kastrirao!
sl0e wrote:U redu - savet ti je onda da, ako vec juris pojacalo te velicine, dakle 100 w head i 4x12 kabinet, sacuvas sve pare sto imas i ulozis sve u to pojacalo. Bugere (buggersi ove ostale boranije) zaobidji i uzmi nesto provereno, dakle neki Marshall head (recimo) + 4x12 box.
Priceless!!!bokicasa wrote:8.da je moje dete ovakvo,ja bi ga rukama kastrirao!Ovo ide u sig! Moram!
sl0e wrote:Prosetaj do MMC-a i Skymusic-a, imaju dobar izbor Marsala. Mislim da za te pare (pominjao si 1,5k) ima 2203 (dakle JCM 800 reizdanje) koje bi ti bilo i previse glasno. Idi, probaj, vidi sta ti odgovara, pa kada budes kupio nesto, podeli sa nama. Pozdrav.
bokicasa wrote:1. pise se qrac.ne qurac,tako dobijes rec kuurac!
2.sule se ne blamira,sasvim je realan decko.
3.da li je bitno koliko su cene u nemackoj,i da li me zanima to,ja sam ponovio sta si ti rekao,tj 400 evra!
4.zar ne mislis da si malo mali da imas tako skupa pojacala?
5.da li mislis da ces u narednih 10,15 godina moci da iskoristis punu snagu koju ti zahtevas?!
6.ovo ti je kao da ti oces da kupis mercedesa,a mozes da ga teras samo do 140..cemu to!?ne znas ni sam!!
7.voleo bi da mi objasnis tvoju potrebu za tolikom snagom,koncert u areni bese u avgustu?
8.da je moje dete ovakvo,ja bi ga rukama kastrirao!
9.sinak,ne poredi federera i sebe,on je mozda najbolji teniser ikada,a ti sigurno nisi najbolji gitarista!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest