Sto se gitara tice, ima svakakvih oblika i za svaciji ukus. Na ove gitare sam naleteo trazeci neke zenske gitaske heroje (trebao bih da ih zovem herojke . no nevermind). Ove gitare se prodaju, ono bas se prodaju i uglavnom ih kupuju devojke u bendovima koje pokusavaju da nadju mesto u velikoj konkurenciji muskih bendova i muskih gitarskih heroja. Eto da ljudi obrate paznju i na njh, pa makar to bilo prvo vizuelno a potom i po pitanju kvaliteta. Plus tu i tamo neka gitariskinja kupi ove gitare za spot ili zezanje u skolskim bendovima...
Kao sto vidimo ovde a i na sajtu, ima veoma dobrih primaraka ovih gitara, koje se ne razlikuju u kvalitetu u odnosu na standardne modele, sem oblika i boje. Ali ovo je i namenjeno neznijem polu i prilagodjeno je toj ciljnoj grupi.
To bi isto mogli da kazemo i za ovaj Squier ili Epiphone...
E, sad, cisto sumnjam da bi neka devojka koja pretezno peva o ljubavi i necem drugom lepom (bez namere da vredjam zensku populaciju) kupila ovu gitaru koja velica Devila i ima rupe od metaka umesto dot inlay.
Dok ce tu gitaru (ne vidim firmu) kupiti neko ko svira muziku i njome pratiti takvu scenografiju i filozofiju.
Ja licno nebih kupio ni jednu ni drugu, ali posmatrajte ovo kao "ima i toga pa birajte"...
bilo kako bilo svaka roba nadje svog kupca!!!
P.S.
Znam da je ovde mnogo metalaca iz svakog oblika ovog rock and roll pravca, ali se forum zove "MUZICKI FORUM" a ne heavy metal forum, kao takav muzicki u njemu treba da se nadju svi muzicki oblici od rane plemenske preko klasicne i narodne izvorne pa do tehno MUZIKE.
Nadam se da nikog nisam uvredio ovom temom.
Ziveli i svirajmo.
P.S.P.S.
Pogledajte moj potpis.