Svaka cast, samo napred!

Drugo, imam pitanje o gitari iz naslova, sviram gitaru nekih pet,sest godina i najzad sam skupio dovoljno para da kupim neko kvalitetno sekirce. Posle mnogo mozganja, odlucio sam se za stratocaster, jer mislim da bi mi bio najbolji izbor za muziku koju sviram (funk, blues, glam/hard rock).
Zbog budzeta "ogranicen" sam na stratocastere napravljene u meksiku, ovaj model mi je zapao za oko:
http://www.fender.com/products//search. ... 0137002321
To je, kao sto se moze videti '70 stratocaster iz classic serije, posebno mi se svidaj ovaj natural finish.
E sada, ne razumem se bas mnogo u neke tehnicke stvari i andam se da ce te mi vi tu pomoci.
Prvo, primetio sam da ovaj moel ima vintage pragove, vintage civije, vintage magnete i vintage tremolo blok, za pragove znam da su tanji od obicnih, ali ne znam kakve su vintage civije - dali dobro drze stim, tremolo i najvaznije, kakvi su magneti, dali su dobri?
Takodje sam video da ova gitara nije napravljena od javora vec od drva koje se zove Ash, sta god to bilo

I jos, dali neko zna sta je sa Chord-Masterom? Poslao sam mu pm jer on ima ovu gitaru i hteo sam da cujem njegovo misljenje, ali mi nije odgovorio. Vec dugo pokusavam da ga nadjem na forumu, ali nikad nije tu, a znacilo bi mi mnogo da cujem misljenje vlasnika ove gitare.

Oprostite ako sam se previse raspisao, samo ne zelim da pogresim, jer je ovo za mene ipak mnogo novca