Yeah...verovatno je tako, ne treba zaboraviti da se tako reklamirao i digitech digiverb, koji je - da ne budem previse kritican - ok za novce, ali nista specijalno.Meni je licno i line 6 pracka (recimo spring mod, koji je komicniji nego na digiverbu), ako izuzmemo taj octo mod i specijalne efekte (isto mislim o celoj njihovoj ponudi = previse obecavaju )...ne zaboravite da testirate reverb kako valja - osim sto 'mode' treba da zvuci uverljivo, bitno je i kako se ponasa sa namunjenim pojacalom.Mnoge reverb pedale gube poentu kad se sve otpanji = kao da nestaje reverb koji bi trebao da je tu, imajte to na umu pri probi reverb pedale !+Hopkins+ wrote:To je verovatno sramni marketing, ali na osnovu onoga što sam čuo na netu, zvuči baš dobro i zvuči bolje od Verbzile, bar za moj ukus.
Sto se tice EHX katedrale, takodje sam skeptican, iako nisam imao priliku da je probam....dovoljno mi je da primetim da efekat koji me najvise zanima na toj pedali - infinite reverb - uopste ne zvuci kao reverb nego kao kratak delay loop kao recimo na bossu ili digitechu...infinite reverb bi trebao da ima predugacak decay, a ne da zvuci kao lup/sekvenca akorda...i uz to, koliko sam informisan, nema reverb ako ukljucis infinite opciju i sviras preko toga.
Preporucio bih svima da se ne zalecu sa pedalama tog tipa, bar dok ne prodje hype.

Sto se tice berindzera, ako radi upola dobro kao verbzilla, vredi te pare....ipak nije preveliko ulaganje.