Ma nije ironije no je meni vec pun ku**c pametovanja i pljuvanja onoga na cemu sam odrastao i dan danas shvatam kao neshto najvece i najbolje shto se desilo u muzici...Eto da ima tema o Dersuovom omiljenom bendu (koji ne znam koji je), ja bih sad bacio takav hejt da bi odah pao LOCK
Salim se , naravno...
Kide je u pravu sto se tice svega i ja se slazem pogotovo oko one price o klincima i novoj "alternativi" (koju ja slusham uz staru "alternativu" i svidja mi se mnogo toga btw), ali ne treba praviti egal i reci, ma ok je, mator je lik pa ne konta ....pazi i moj cale recimo nije neki fan Nirvane, stariji je od Dersua sigurno, ali opet ima veliko poshtovanje prema tom bendu i nikada ne bi pljuvao..ako ti se ne svidja cuti i ne pravi se pametan...Pa koliko tema ima o mjetal bendovima i domacim "rock" gde bi ja pljuvao, pa cutim , osim u onoj nesretnoj Sunn O))) temi, gde smo se svi izivljavali moram priznati, ali to je stvarno bilo posebno....mikrofonija, buka bez bubnja i sa 4kile gejna i udri...jbg to se mozda nekome svidja, ali eto tu smo malo napravili izlet, ali sam siguran da nismo nikoga mnogo povredili, kao shto je Dersu vredjao Nirvanu u ovoj temi....
100 Ljud 100 Cudi
100 Zena 200 Sisa
100 penisa 200 Testisa...