Koji Chorus efekat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koji Chorus efekat
Pozdrav svima,e ovako. Nov sam sto se tice efekata,nemam bas nimalo iskustva osim sto sam gledao na netu. . . Pa bih hteo da bi preporucite neki chorus do nekih 80E. .. Gledao sam Boss-ov CH-1 i cini mi se da dobro zvuci,ili postoji neko bolje resenje. . . ?. . .
Re: Koji Chorus efekat
Polovni analogni chorus iz oglasa (boss ce-3, ibanez cs9, ehx small clone, itd).
Meni je Small Clone korus nad korusima.
Ne prodje dan da mi ne bude zao sto sam ga prodao.
Ovi novi bossovi chorusi su jednostavno sranje a meni licno se cak ni CE-2 i 3 ne svidjaju ali ih svakako vredi isprobati.
CS9 je odlican ali ga za 80e neces naci.
Probaj Small Clone, u svakom slucaju. Jeftin je, a po meni, ima najlepsi i najupotrebljiviji zvuk. Pogotovo ako te zanima i nesto ekstremnije...

Ovi novi bossovi chorusi su jednostavno sranje a meni licno se cak ni CE-2 i 3 ne svidjaju ali ih svakako vredi isprobati.
CS9 je odlican ali ga za 80e neces naci.

Probaj Small Clone, u svakom slucaju. Jeftin je, a po meni, ima najlepsi i najupotrebljiviji zvuk. Pogotovo ako te zanima i nesto ekstremnije...

A jbg Boss je i Chorus Ensemble (CE-5) i Super Chorus (CH-1) poceo da pravi u iskljucivo digitalnim izvedbama, nekome se svidja nekome ne, stari Ibanez CS-9 je def keva ali je reissue nagruvan sa cenom kao i ostala njihova reizdanja, ako vec pucash pare za neki reissue bolje onda juri Maxon misim da su kvalitetnije i da se drze originala u svemu za razliku od Ibaneza.
Potpisujem.Funkomat wrote:Meni je Small Clone korus nad korusima.Ne prodje dan da mi ne bude zao sto sam ga prodao.
Ti noviji bossovi horusi se često nalaze polovni za 50-60 valute, zvuče sasvim ok i imaju neka baš praktična podešavanja,
to što su digitalni nije neki faktor (nikakav), a ako ti se ne svidi prodaš ga za iste pare i to je to.
Small clone se neće čuti uopšte posle distorzije, boss hoće.