Koji Chorus efekat

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Pimpdude

Koji Chorus efekat

Post by Pimpdude » 15 Dec 2009, 12:01

Pozdrav svima,e ovako. Nov sam sto se tice efekata,nemam bas nimalo iskustva osim sto sam gledao na netu. . . Pa bih hteo da bi preporucite neki chorus do nekih 80E. .. Gledao sam Boss-ov CH-1 i cini mi se da dobro zvuci,ili postoji neko bolje resenje. . . ?. . .

sl0e

Re: Koji Chorus efekat

Post by sl0e » 15 Dec 2009, 14:04

Polovni analogni chorus iz oglasa (boss ce-3, ibanez cs9, ehx small clone, itd).

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 15 Dec 2009, 21:12

Meni je Small Clone korus nad korusima. :) Ne prodje dan da mi ne bude zao sto sam ga prodao.
Ovi novi bossovi chorusi su jednostavno sranje a meni licno se cak ni CE-2 i 3 ne svidjaju ali ih svakako vredi isprobati.
CS9 je odlican ali ga za 80e neces naci. :?
Probaj Small Clone, u svakom slucaju. Jeftin je, a po meni, ima najlepsi i najupotrebljiviji zvuk. Pogotovo ako te zanima i nesto ekstremnije... :)

dweezil

Post by dweezil » 15 Dec 2009, 22:28

A jbg Boss je i Chorus Ensemble (CE-5) i Super Chorus (CH-1) poceo da pravi u iskljucivo digitalnim izvedbama, nekome se svidja nekome ne, stari Ibanez CS-9 je def keva ali je reissue nagruvan sa cenom kao i ostala njihova reizdanja, ako vec pucash pare za neki reissue bolje onda juri Maxon misim da su kvalitetnije i da se drze originala u svemu za razliku od Ibaneza.

Mogut

Post by Mogut » 16 Dec 2009, 00:21

Funkomat wrote:Meni je Small Clone korus nad korusima. :) Ne prodje dan da mi ne bude zao sto sam ga prodao.
Potpisujem.

Ti noviji bossovi horusi se često nalaze polovni za 50-60 valute, zvuče sasvim ok i imaju neka baš praktična podešavanja,
to što su digitalni nije neki faktor (nikakav), a ako ti se ne svidi prodaš ga za iste pare i to je to.
Small clone se neće čuti uopšte posle distorzije, boss hoće.

Post Reply