Pretresao sam ponudu po radnjama u Beogradu, i jesam video da to negde ima da se nabavi nešto povoljnije nego na drugim mestima, i već sam bio na granici da kupim jedan foam case, a onda slučajno naleteo na neverovatno povoljnu ponudu. Toliko povoljnu, da je duplo jeftinija od najpovoljnije ponude koju sam našao u radnji, ali je podrazumevalo da kupujem na slepo, da poručim da mi stigne brzom poštom. Ja sam tu strašno skeptičan, ali kako je cena takva da za te pare može da se kupi samo osrednji gig bag, kapirao sam da ni najkilaviji foam case neće biti gori od toga.
Doživeo sam više nego prijatno iznenađenje, jer sam uvideo da je to po kvalitetu apsolutno isti proizvod kao ravno duplo skuplji koji sam imao prilike da vidim u prodavnici koja inače ima nešto povoljnije cene. I sada mirne duše mogu da kažem da pored ovave cene foam case-a apsolutno nema nikakvog razloga da se kupuje gig bag.
Ovde su fotografije ovog komada koji sam ja kupio. Kako je crn i spolja i iznutra, slike nisu baš spektakularne, to crno na crnom se dosta teško uslika da sve bude baš perfektno vidljivo, ali verujem da će fotografije da budu dovoljno informativne.
Prvo fotografije spolja:

Ovde jedino imam zamerku na karabinjere i alke kod ovog remena za kačenje na rame, ali kako inače nikad ne nosim gitaru tako, to mi nije posebno bitno. Inače, sam foam case ima spolja ispisanu i firmu, ali sam to obrisao sa fotografije, da ne bude da ovde reklamiram neku firmu.
Sada fotografije iznutra:

Ovde se ponešto i ne vidi baš idealno, ali ovaj sintetički pliš je phukkin' hard snimiti kako treba, pa nemojte zameriti.
Za kraj, cena. 2500 dinara foam case i 300 dinara brza pošta. Ja nisam u prodavnici uspeo da nađem gig bag ispod 2700 dinara, a da vredi dati pare za isti, sve ispod te cene je bilo više kao futrola za štap za pecanje, definitivno za zaobići. Kad to uzmem u obzir, mislim da je ova cifra toliko povoljna, da moram da nađem neku novu reč koja opisuje ovoliku povoljnost

Još jedna sitnica - dobio sam i imbus ključ koji eto pasuje za truss rod moje gitare. Imao sam već jedan takav, ali od viška ne boli glava