Ovako:Sava wrote:Kako misliš da je ulaz uzemljen?

GCB95F, o kojem Funkomat priča, ima u originalu šestopinski prekidač.Sava wrote:Originalni je sa tri pina, a ovaj sa šest je predlog za zamenu.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jep.Rocket Roll wrote: GCB95F, o kojem Funkomat priča, ima u originalu šestopinski prekidač.
E OK, nisam znao da Dunlop serijski ugrađuje DPDT preklopnike u CB, ali nisam ih mnogo ni otvarao. Stariji uključujući i moj Hendrix sigurno imaju onaj sa tri nožice.Rocket Roll wrote: GCB95F, o kojem Funkomat priča, ima u originalu šestopinski prekidač.
O da. Ali skuplje i signature modele su počeli da rade sa žičanim obilaskom. To uvek navedu u opisu modela.Sava wrote:Stariji uključujući i moj Hendrix sigurno imaju onaj sa tri nožice.
pa ako putanja signala nije skroz odvojena od plocice u bajpasu sigurno je to problem...ne vidim sta bi drugo moglo da bude!Rocket Roll wrote:O da. Ali skuplje i signature modele su počeli da rade sa žičanim obilaskom. To uvek navedu u opisu modela.Sava wrote:Stariji uključujući i moj Hendrix sigurno imaju onaj sa tri nožice.
Problem bi mogao da bude, koliko sam ja bio u stanju da vidim na GCB95F dok je bio kod mene, u tome što je žica kojom se vrši obilazak jeftina i puna. Možda je nešto i do SMD pločice. Ne znam zasigurno.
Pretpostavljam i ja da je to moguć izvor problema, ali i sam žičani obilazak ume da bude problem (gore sam napisao zašto). Ako ništa drugo, znamo da nije do prekidača - ja sam ga na Funkomatovu molbu zamenio tajvanskim šestopinskim i skinuo sam tu pločicu sa njega (vezao sam žice direktno na prekidač), ali ton se nije promenio, što će reći da je problem negde drugde na putu signala.xspaceman wrote:...ne vidim sta bi drugo moglo da bude!
Pokušavao sam više puta da utičem na ostale u tom smislu, ali slaba vajda. Važno je da se busamo u grudi i ističemo naše srpstvo, a onda ispraćamo preminule pravoslavce sa R.I.P.!!! Cenim sve narode, ali se trudim da poštujem tekovine i običaje svog naroda. Izvinjavam se na skretanju sa teme, ali ovo mi već dugo stoji negde u grlu pa sam samo dobio impuls Hopkinsovim postom.+Hopkins+ wrote:Bilo bi kul da se svi potrudimo da malo više koristimo ta naša slova. Gledam Hrvate, isti jezik, ista abeceda i ljudi i na fejsbuku i po forumima svi koriste prava slova.
Ne. Sad radi super.xspaceman wrote:sad mi nije jasno sta se desava?? jel vise ne skida visoke?? sta si uradio???
Signal je isao od dzekova preko pcb-a do jedne zice pa preko te zice do prekidaca.Funkomat wrote:Sutra cu (mozda i nocas) uzeti i spojiti sa posebnom zicom dzekove i prekidac i potpuno zaobici plocicu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest