+1 (iskoristih i ja ovo +1 ,hahah)Ne vidim razlog da se diskutuje neka cena, prodavac (proizvođač, svejedno) traži koliko smatra da to vredi, stvar je kupca da li će toliko da plati ili ne.
P&K Audio Pedalboard PSU (Napajanje Za Više Pedala)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: P&K Audio Pedalboard PSU (Napajanje Za Više Pedala)
- Rocket Roll
Yock, ova: http://www.kelco.rs/katalog/komponente.php?q=1590tmajtimika wrote:...jel to ta cena o kojoj pricas.
Hammond kućišta (http://www.hammondmfg.com/dwg.htm) "tamo preko" koristi velika većina boutique proizvođača. Ušla su u upotrebu pošto su im veličine optimalne a kvalitet... zaista vrede svaki dinar. Hvala Bogu da mogu da se nađu kod nas!
- Hillybilly
Hvala svima na lepim recima!
Inace, ideja je bila da pomognemo ljudima koji su, kako sam video veoma cesto na forumu trazili slicne naprave.
Ovaj uredjaj je namenjen muzicarima profesionalcima, onima koji to hoce da budu ili imaju takav stav prema svojoj opremi. Napravljen je da zadovolji najvise standarde kvaliteta, bezbednosti i pouzdanosti u radu! Nije mi bio cilj da se sa cenom ili kvalitetom takmicim s Behringerom ili nekim kineskim proizvodima.
Ideja je bila jasna, cisto i pouzdano analogno napajanje po razumnoj ceni. Sto se pouzdanosti tice i izdrzljivosti, do te mere sam siguran u ovaj uredjaj da svakome kupcu sledi 5 godina garancije. Imajte u vidu, ovo nije kupovni adapter na kome pise "9V 1,3A" i nije veci od dve kutije sibica, a ispusta dusu na 0,3A. Uredjaj ce stvarno isporuciti sve sto na njemu pise. Takodje su moguce i custom varijante prema vasim specifikacijama (daisy chain, izolovani izlazi, kombinacije, custom napon za nestandardne pedale...).
Ok, cheers narode!
Inace, ideja je bila da pomognemo ljudima koji su, kako sam video veoma cesto na forumu trazili slicne naprave.
Ovaj uredjaj je namenjen muzicarima profesionalcima, onima koji to hoce da budu ili imaju takav stav prema svojoj opremi. Napravljen je da zadovolji najvise standarde kvaliteta, bezbednosti i pouzdanosti u radu! Nije mi bio cilj da se sa cenom ili kvalitetom takmicim s Behringerom ili nekim kineskim proizvodima.
Ideja je bila jasna, cisto i pouzdano analogno napajanje po razumnoj ceni. Sto se pouzdanosti tice i izdrzljivosti, do te mere sam siguran u ovaj uredjaj da svakome kupcu sledi 5 godina garancije. Imajte u vidu, ovo nije kupovni adapter na kome pise "9V 1,3A" i nije veci od dve kutije sibica, a ispusta dusu na 0,3A. Uredjaj ce stvarno isporuciti sve sto na njemu pise. Takodje su moguce i custom varijante prema vasim specifikacijama (daisy chain, izolovani izlazi, kombinacije, custom napon za nestandardne pedale...).
Ok, cheers narode!

- Guitar_thrill
- MF veteran
Samo da se upisem u ponosne vlasnike ove sprave
Hvala Peci na...pa na napjanju....

Hvala Peci na...pa na napjanju....

- Hillybilly
Evo nove, poboljsane varijante ovog uredjaja! Pedalboard PSU II ima dva potpuno nezavisna napajanja u sebi koja ganjaju dva daisy chaina sa po 5 izlaza. Znaci ukupno 10 pedala moze da se napaja ovom napravom! Takodje, ovaj model krase heavy duty transformator, profi uradjena stampana ploca a stara dobra hamondova kutija zamenjena je novom varijantom robusnog kucista sa otvorima za haldjenje! Evo par slikica...

a zasto ovo ne odradis kao SMPS ?
mnogo manje suma
mnogo manje suma
- Hillybilly
Ja ne volim da mesam babe i zabe i nije mi cilj da pravim jeftino ili lagano napajanje vec dobro i kvalitetno... SMPS i analogni zvuk po meni nikako ne idu zajedno. Osim toga bas bi voleo bi da izmeris nivo suma ove naprave, siguran sa da nebi ponovio gore navedenu recenicu. Sa ovom napravom suma i bruma nema ni na najzahtevnijim pedalama! Video sam po tvojim postovima da se razumes u materiju i sigurno zanas da 3-terminal regulatori imaju potiskivanje smetnji bolje od 60dB!vasko wrote:a zasto ovo ne odradis kao SMPS ?
mnogo manje suma
SMPS je super za laptop racunare, za halogenu rasvetu, aparate za varenje, punjace baterija mobilnih telefona i svet danas je tesko zamisliti bez njih, al' kad je rec o reprodukciji zvuka ja se opredeljujem za staro dobro ispeglano analogno napajanje.

Jel se moze saznati i cena ove napravice? 
I mozda bi bilo fino da kabl za napajanje bude potpuno odvojen, tj da ima konektor na kucistu, ne znam kolika je to filozofija?
E da, i baci link ako imas i sajt

I mozda bi bilo fino da kabl za napajanje bude potpuno odvojen, tj da ima konektor na kucistu, ne znam kolika je to filozofija?

E da, i baci link ako imas i sajt

da li je moguce da mi jako bruje i piste pedale zato sto je adapter (od stampaca) u plasticnoj kutiji kao i stabilizator (koji sam napravio poshemi sa foruma) izbacuje 9,5v a ne znam koliko mA. na adapteru pise 530... ??? 

ne...čak je i poželjnije da ima preko 9v zbog pada napona kad se prikljuce pedalice!faks wrote:da li je moguce da mi jako bruje i piste pedale zato sto je adapter (od stampaca) u plasticnoj kutiji kao i stabilizator (koji sam napravio poshemi sa foruma) izbacuje 9,5v a ne znam koliko mA. na adapteru pise 530... ???
umpf
pa zasto onda bruje...
sve sam dobro uradio..
probacu sutra neki drugi adapter
thnx

pa zasto onda bruje...
sve sam dobro uradio..
probacu sutra neki drugi adapter
thnx

9,5 volti izbacuje u mirnom stanju, a koliko ima u radnom stanju? Veži voltmetar (analogni!) paralelno izlazu pa opali malo akorda po gitari i istovremeno očitaj napon. Ako ti je u tom slučaju visina napona dobra onda filtracija ne valja, u protivnom malo je struje.faks wrote:da li je moguce da mi jako bruje i piste pedale zato sto je adapter (od stampaca) u plasticnoj kutiji kao i stabilizator (koji sam napravio poshemi sa foruma) izbacuje 9,5v a ne znam koliko mA. na adapteru pise 530... ???
hvala savo. probacu danas
- Rocket Roll
Ja bih se usudio da pretpostavim da je ovo poslednje - malo je struje.Sava wrote:9,5 volti izbacuje u mirnom stanju, a koliko ima u radnom stanju? Veži voltmetar (analogni!) paralelno izlazu pa opali malo akorda po gitari i istovremeno očitaj napon. Ako ti je u tom slučaju visina napona dobra onda filtracija ne valja, u protivnom malo je struje.faks wrote:da li je moguce da mi jako bruje i piste pedale zato sto je adapter (od stampaca) u plasticnoj kutiji kao i stabilizator (koji sam napravio poshemi sa foruma) izbacuje 9,5v a ne znam koliko mA. na adapteru pise 530... ???