http://guitars.musiciansfriend.com/prod ... sku=150821
Ovaj delay mi je zapao za oko,svirao sam na njemu nekih pola sata,i bas mi je lego..

Da li mi mozete preporuciti neki bolji delay za tu kintu??

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
mislim da taj artec nije analogni delay...ali nisam siguran...digitech je za svaku preporuku! moze se naci za 50-60 jura polovan i po meni je super dil! a i memory boy je ispod 100jura! batali taj Artec!nikolic025 wrote:Batali digitech,imao sam ga i nista nevalja,bar za moje potrebe...
Uzeo sam matori japanski Ibanez DL10 to je sprava...Mada sad imas u Maricu Artec analogni delay za 70E i mislim da je to najisplatljivije,nije sranje kao oni behringer itd,u metalnom kucistu je i neodoljivo potseca na Carbon Copy...
Pozdrav!
Nije. To ne bi bio problem kada bi radio lepo, ali dosta šušti i ton mu nije ništa naročito.xspaceman wrote: mislim da taj artec nije analogni delay...
Moze da pise i da je vintage trakas, ali nije. Digitalni je. Sve vise jeftinih firmi se sluzi tim jeftinim trikovima.nikolic025 wrote:pa,pise analogni delay artec,je..m li ga
Pishu svashta da bi prodali robu.Varaju narodnikolic025 wrote:pa,pise analogni delay artec,je..m li ga
decades07 wrote:Stvar je ukusa i zvuka koji juriš, ali - meni je digidelay (mod 5.) utalio sve potrebštine za ehoima i ostalim "temporalnim" efektima.
Kontam da ću, čim upadnem u keš, uganjati boss-ov space-echo, ali.. digitechov delay ostaje u igri, trajno. isto kao i multichorus, koji je čista 10-ka....
da...zaboravili smo de7! sjajan izbor! i ja ga standardno koristim!Funkomat wrote:Ne znam koliko kosta Hardwire Delay ali on jako dobro zvuci.
Ako ces bas da ganjas neki analogni onda su ehx-ovi verovatno najbolji izbor. Preporucio bih Carbon Copy bez razmisljanja ali je on van ovih 10000.
Ibanez DE7 je sjajan delay za male pare.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest