Ja neznam tacno koju sam verziju digidelaya imao,jer ih,koliko sam cuo ima podosta,zameram to sto nemaju prirodan zvuk,bar po meni,nisam rekao da i ti Savo maros tako da mislis,nemoras da skaces odma!Ja koristim delay pri solo svirci da mi da lepsu poju i sa chorusom dok sviram neki clean...Tako da mi vise treba echo,nego neki svemirski ponavljac,mnogo je mrtav sto kazes,kao da se ne utisava nego je svako ponavljanje iste glasnoce sto stvara neku zbrku pri sviranju sola.Opet kazem,to je moje misljenje,covek ako hoce nek kupi,ako mu odgovara.
A sto se tice Behringera,imam podeljeno misljenje o njihovoj opremi,a najgori utisak su mi ostavile pedale i mala pojacala,mixete (suve) tamo-vamo,snagaske dibidus lose,a malo veca pojacala tipa GMX212 apsolutno prevazilaze cenu jer vrede bar 20% vise...
Imao sam neki mali multiefekat behringerov,cini mi se da je imao delay,flanger,pitch shifter i tako nesto i od toga sam mogao da koristim mozda dva efekta,ali je neverovatno pravila neki sum izamucivala je ton,pa cak i iskljucena.Imao sam i njihov podni stimer i on se ok pokazao,mada imam prijatelje kojima je pravio zesca sranja,ali meni nista...Drug je imao overdrive,uzeo ga novog,svirao na bateriju,posle mesec i po je samo stao,jednostavno cvrc i nece da radi ni na struju ni na baterije...A da ne pricam koliko jedu baterije.Taj multiefekat mi je za jednu probu pojeo bateriju (koja je posle radila u DS-1,ali Behringera nije mogla ni da upali),stimer takodje jede,posto mu stalno radi lampica...Mozda sam bas natrcao na takve komade,jer to vazi za svu njihovu robu,jedan od 10 je ok,a 70% robe se vrati na servis u garantnom roku,pogotovo mixeta sa snagom.To mi je rekao covek iz Playera i kaze da ih najradije nebi vise nabavljao,ali ih masa trazi,pa nema izbora...Sta god...
Eto,to je na mene ostavilo los utisak i zato su mi prosto srpski sranje...
No imao sam i GMX212 koji je radio ko sat,zvuk i nije neki,ali ako imas dobar proc ili pedale,sasvim zadovoljava.Malo je slabo tih njihovih 60W,jer me je kolega sa malim rolandom Cube 15 skoro nadjacao (koristio je cini mi se Digitech RP80 koji mu je nekako nabudzio volume,neznam ni ja kako,bez njega nije ni upola glasno,ali je sad pocelo vec da prdi...)...
Pozdrav!