Sezax wrote:Care moj sve cetiri imaju bolt on vrat i sve cetiri gitare su ASM (to nije serija to je ime gitare) a sta je to "FINIJE" na platinum i platinum pro?Ja gdje god da sam pogledao imaju iste BDSM B.C. Rich humbuckere osim Bronze ASM Model B koji ima 1 hum i 2 single coil magneta pa po cemu ti zakljucujes da su platinum i platinum pro imalo bolji od bronze serije?
P.S. U glavnom postu sam zaboravio pitati da li vi svrstavate ove gitare u pocetnicke ili dobre gitare posto jedan moj drug posjeduje Bronze ASM Model C i kaze da je gitara zmaj a ovaj drugi sto hoce da kupi jednu od pomenutih u glavnom postu nezna da li su te gitare dobre i kad se napreduje...
Care moj ... pises pomagaj pa onda negodujes.
Vidi...
B.C. Rich Bronze Series Model C ... magneti h/h ... tremolo i top lock od legure x ... vrsta drveta x
druga gitara: vidno drugaciji magneti takodjer H/H floyd rose sa mikro stimom od vidno druge legure (crne) kao i top lock ... vrsta drvete vjerovatno ista kao i prethodna...
treca gitara: magneti H/S/S sto sa sobom nosi standarni prekidac za magnete kao kod fendera, nema top lock, ponovo tremolo bez mikro stima... vidno druga vrsta drveta na vratu...
cetvrta gitara: sve slicno kao na trecoj, samo su magneti ponovo u H/H postavci.... i boja drveta takodjer razlicita od prve dve...
Cak mi se cini, ovako sa slika, skoro sam siguran da su na trecoj i cetvrtoj gitari Jumbo pragovi sto bas ne bih rekao za prve dve, ali mozda me vid vara... ako neko ima sa boljim okom.
Vjeruj mi prijatelju da je npr. kada sam ja kupovao Peavey Rotor EXP pored njega je stajao Peavey Rotor EX ... na izgled isti, ali samo na zidu dok je ne uzmes u ruku....