Void wrote:Bas tako.....e'o sad me boli glava od razmisljanja......iako sam prilicno siguran da cu kupiti MT-2, ove dve navedene distorzije me nekeko vuku da i njih probam.........
Da ti pomognem....
uzmi svoju gitaru ... bilo bi najbolje da ih probavas na svom pojacalu .... ili ako je nemoguce onda bar trazi slicno pojacalo u shopu ili gdje vec probavas pedalu.
Nikad ne slusaj sta ti trgovac govori..... zamoli ga da te pusti minut dva da ih isprobas. Ljubav na prvi pogled/uho je najbolja... Ona koja ti se na prvu ucini kao najbolja, to je zapravo sprava za tebe ... i ne ocajavaj ako za 2-3 mjeseca skontas da mozda ima i bolje rjesenje/sprava za tebe.... skupljaj pare, mlad si, bice pedala kao u prici, samo nas biti nece.....
Dakle, predlazem vise akcije, a manje trazenja odgovora ovdje na forumu ... svakako, kad pazaris, mi svi ocekujemo da nam napises svoje utiske ...
Kao pocetniku, da se ne uvrijedis, ja ti ipak preporucujem Boss DS1 zato sto je klasik pedala, dokazana i pristupacna ili Boss DS2 samo sto je on skoro duplo skuplji ...... a ako bas hoces napravu i ako imas para onda sebi uzmi:
Line 6, Uber Metal

ili
DigiTech Distortion Factory
Samo obe su ti u visem cjenovnom rangu ... obe su dobre, ne znam koja je bolja .... ali nisu ispod 100 EUR .. bar ne ovdje u RS.
PS
Ako bas imas para i hoces da budes faca, onda klikni na
http://www.damagecontrolusa.com/pedals_ind.php?pedal=3 i pokolji sve distorzije jednim rafalom!!!!