Rocket Roll wrote:Neki užas od cifre... Šta ja znam - nov je, dječica se loži na njega, ima u sebi par tona mahagonija... Stvarno debelo i teško telo.
Na lageru su imali onaj "Loš trip debelog Elvisa usred Las Vegasa, dva dana pre nego će ga oteti vanzemaljci" model. Reći da mu je boja zelena je isto što i reći da je Frensis Bejkon koristio nekonvencionalan kolorit... A oblik! Da je ono video Pikaso, svisnuo bi od zavisti, shvativši da ipak postoji neko luđi od njega (a da to, pritom, nije emu na kiselini).
Mogu da, ako jako napregnem maštu, sa njim zamislim nekog "pregorelog" kantri-muzičara koji je, posle dvodnevnog nastupa u Ostinu sedamdes' i prve, gde je pratio sveže poludelog Džonija Keša (hraneći se sve vreme valijumom i belim rumom), upao u dimenzionalni procep i završio u osamdeset i šestoj, očajnički pokušavajući da svira "modernu muziku koja će se svideti masi".
Ukratko - izgleda kao nešto što bi trebalo usred februarske noći bez Meseca odneti i na brzinu zakopati u nekom neobeleženom grobu.
Da, toliko je ružna.

joj, mislim da se u zivotu nisam smejao ovako glasno kao sad kad sam ovo procitao.......@Rocket Roll definitvno imas najjace postove u istoriji svih postova i definitivno cu ti nabaviti diplomu za najludjeg lika ( u najpozitivnijem smislu ), ako ne onda cu je sam napraviti pa makar crk'o praveci je....
Inace gitara ( bar meni ) ne izgleda toooooooliko lose, ali mislim da je samo bleda kopija cuvenog Stealth-a......