uspeo sam samo da ih pohvalim u onoj svesci

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Pa ja bih ti rekao nesto, ali posto znam da ce GROOVE da reaguje, mrzi me. On ga hvali, ja ga pljujem, i tako...ko je subjektivan a ko objektivan...ma nije ni bitno...bitno je da ga ti dooooobro istestiras pre nego sto pomislis na kupovinuparker wrote:pa zar niko nista o line 6
Ma salim se groove, sta da kazem coveku...neka proba sam, tako je najbolje. Ja ga jos uvek imam, i rado cu da mu ga prodam, ako mu se svidja.groove wrote:brate slobodno reci, pa coveku su od koristi sve informacije, ja sam imao onaj malecki LD Studio 110 i on je bio predobar za novce koje kosta kao i za svoju namenu, sto ne znaci da je slucaj i sa nekim LD175, odes, probas,ako mozes uporedis sa necim i zavrsis pricu.
Pa sta znam, ja sam malo navucen na neke hibride pa mi on onako hladno deluje, mozda je cisto stvar navike. Ja na njemu skoro da nisam ni svirao, a u sustini sam ga kupio za tako neke spontane i malo tise jamove,posto je cool za secanje i to. Idi isprobaj ga negde, ovaj moj je ld150 i kao sto rekoh veoma malo koriscen, a kupio sam ga 2006.novog i kostao je nekih 500e, pa ako ti se svida, rado cu ti ga prodati.parker wrote:to sad ispade da i nisi narocito zadovoljan, kad bi ga rado ratosiljao...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest