Koja bas pojačala posedujete?

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
faks
Badmotorfinger

Re: Koja bas pojačala posedujete?

Post by faks » 09 Sep 2010, 22:03

baš kad su u oranžu ubacili mark bass... mi promenili studio !!! :grummel_2: :grummel_2: :grummel_2:
uspeo sam samo da ih pohvalim u onoj svesci :(

parker

Post by parker » 17 Sep 2010, 17:07

moze li neki komentar o Line 6 LowDown LD175 ? valja li, da li je dovoljno glasno za probu/svirku i sl.
razmisljam da mozda uzmem to (u nekoj menjazi) pa racunam ovde cu verovatno dobiti informaciju
(a da ne stavljam novu temu)
pozz.

groove

Post by groove » 17 Sep 2010, 18:07

Super odlicno pojacalo,ali ga moras probati , jer ume da se zalomi falsh komad(krci,gasi se, i tih je do zla boga)...mada mislim da ti je bolje da mi se javis na pp,za te , pa cak i mnogo manje u odnosu na nov, novce moze i nesto bolje da se kupi :) malo self promousna nece smetati auditorijumu :) :cao:

parker

Post by parker » 18 Sep 2010, 23:30

pa zar niko nista o line 6

the bassman

Post by the bassman » 19 Sep 2010, 18:06

parker wrote:pa zar niko nista o line 6
Pa ja bih ti rekao nesto, ali posto znam da ce GROOVE da reaguje, mrzi me. On ga hvali, ja ga pljujem, i tako...ko je subjektivan a ko objektivan...ma nije ni bitno...bitno je da ga ti dooooobro istestiras pre nego sto pomislis na kupovinu :ziveli:

groove

Post by groove » 19 Sep 2010, 18:10

brate slobodno reci, pa coveku su od koristi sve informacije, ja sam imao onaj malecki LD Studio 110 i on je bio predobar za novce koje kosta kao i za svoju namenu, sto ne znaci da je slucaj i sa nekim LD175, odes, probas,ako mozes uporedis sa necim i zavrsis pricu.

the bassman

Post by the bassman » 19 Sep 2010, 18:32

groove wrote:brate slobodno reci, pa coveku su od koristi sve informacije, ja sam imao onaj malecki LD Studio 110 i on je bio predobar za novce koje kosta kao i za svoju namenu, sto ne znaci da je slucaj i sa nekim LD175, odes, probas,ako mozes uporedis sa necim i zavrsis pricu.
Ma salim se groove, sta da kazem coveku...neka proba sam, tako je najbolje. Ja ga jos uvek imam, i rado cu da mu ga prodam, ako mu se svidja. :ziveli:

parker

Post by parker » 19 Sep 2010, 23:23

to sad ispade da i nisi narocito zadovoljan, kad bi ga rado ratosiljao...

the bassman

Post by the bassman » 20 Sep 2010, 17:20

parker wrote:to sad ispade da i nisi narocito zadovoljan, kad bi ga rado ratosiljao...
Pa sta znam, ja sam malo navucen na neke hibride pa mi on onako hladno deluje, mozda je cisto stvar navike. Ja na njemu skoro da nisam ni svirao, a u sustini sam ga kupio za tako neke spontane i malo tise jamove,posto je cool za secanje i to. Idi isprobaj ga negde, ovaj moj je ld150 i kao sto rekoh veoma malo koriscen, a kupio sam ga 2006.novog i kostao je nekih 500e, pa ako ti se svida, rado cu ti ga prodati. :ziveli:

parker

Post by parker » 20 Sep 2010, 21:19

ma realno, zainteresovan sam oko 5% za pojacalo i 95% za neki dobar bas
odnosno da preciziram, za atk300
aj ziveli :ziveli:

nnkvocka

Post by nnkvocka » 21 Sep 2010, 16:06

Parker, druze, nije da zelim da te sada omalovazavam, ali citajuci sve tvoje postove, izgledas mi kao krajnje labilna licnost po pitanju opreme. NE DAJ DUSMANIMA DA UPRAVLJAJU TOBOM! ::ranting:: Pitas za savete vezano za pojacala i gitare koje nisi mozda nikada ni cuo/probao (sto je skroz ok), a donosis brzoplete odluke. Poceo si sa kupovinom Ibaneza SR, pa presao na Washburn Force, pa neki RickenBacker i na kraju zavrsio sa Ibanez ATK-om. Sve to zato sto ti je neko dao subjektivno misljenje da je onaj predhodni los. Moje misljenje je da sve to valja, ali kako za koga, odnosno da svaka roba ima svog kupca. Budi svoj, uzmi stvari u svoje ruke, uzmi pojacalo u svoje ruke, uzmi bass u svoje ruke - probaj. Od price nema vajde! Ovde ima 100 ljudi, 100 cudi, verujem da ne mozemo da nadjemo ni 3 clana koji ce da se skroz sloze oko svog ukusa vezano za zvuk/opremu i ostale zeNzaNcije. Probaj, probaj sve, sto treba i sto ne treba, pa ako si u nedoumici izmedju "ovog" i "onog", onda cemo da pripomognemo...da ne izaberes nista :XD: Salim se naravno. Nadam se da me nisi pogresno razumeo, samo zelim da izaberes najbolje za sebe. Pozdrav

parker

Post by parker » 21 Sep 2010, 16:21

ma znas kako, pravim neku menjazu i onda nudi mi se svasta...
i onda jbg, priupitam tu i tamo kako se to ljudima cini
znam da je dobronamerna opaska, a i vidim da pratis moj razvojni put :D
sveo sam se na atk al sad treba da nadjem neki da valja plus da prodam gitaru i dodjem do para

rikenbejker bi uzeo rado ali prevazilazi me cenovno, mada mi covek daje povoljnu ponudu
sa druge strane, spomenuo sam ga najvise jer mozda bi neko odavde hteo da ga kupi

:ziveli:

nnkvocka

Post by nnkvocka » 21 Sep 2010, 16:48

dobar ATK, radi za sve novce. A za RNB ne znam, lepo je imati to. Mnogo puta mi je doslo da prodam stari bass + doplatim za neku Yamahu TRB, pa onda da prodam sve sto imam za Warwick thumba ili da odem u WoodGuerilu da mi covek napravi ono sto ja zelim.. Pa sam lupio samom sebi samar shvativsi da ja ne zaradjujem od muzike i da ce svaka nova kupovina/doplata/investicija biti ne povratna. Samo mogu na kraju da budem u minusu. Ako ti zaradjujes od mjuze, uzmi onda nesto bolje(za svoju dusu), da rokas i uzivas i uzimas pare. E sad ne znam u kom si ti fazonu :) Ja licno, mislim da necu dati ni evro vise od onoga sto sam vec ulozio i sto imam, samo mogu da menjam glavu za glavu ili u krajnjem slucaju da prodajem (mora od necega da se zivi)

parker

Post by parker » 22 Sep 2010, 00:11

Ma ja sam ti isto taj neki crkveni miš. Niti zarađujem od toga niti ću skoro da zarađujem.
Druga je stvar što bi, normalno, hteo da imam nešto dobro a da me ne ubije finansijski.
Tako da pronalazim da je atk neka pristojna kombinacija cene i kvaliteta.
A rikija bi možda uzeo da ga sredim, doteram i da ga prodam za neku normalnu cenu.
I u tom nekom dilu da se pojačam finansijski za neko bolje pojačalo.

MetalFunk

Post by MetalFunk » 22 Sep 2010, 00:28

^ Konsultacije sa kide-om, pod 'itno!

Post Reply