Sta osim Pacifike?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Vaske023

Re: Sta osim Pacifike?

Post by Vaske023 » 20 Sep 2010, 22:06

Stanko wrote:Cestitke, moze koja fotka? :) :ziveli:
:1: :)

drsrdic

Post by drsrdic » 20 Sep 2010, 22:28

skinuo sam asio sa onog linka sto mi je kolega dao i instaliorao ga. gitaru sam ukljucio u line in ulaz na kartici i skinuo amplitube 3. kada mi je po pokretanju rekao da ne prepoznaje istrument, namestio sam asio i onda ga je kao prepoznao. ali kada upalim amplitube, toliko pisti da je to neverovatno... pisti i kad je ukljucena gitara i kada nije... nepodnostljivo... cekam sada da mi skine guitar rig, pa da vidim hocu li imati vise srece s njim... hvala :ziveli:

vasko

Post by vasko » 20 Sep 2010, 23:27

pa nemoj samo harmonike da sviras :ziveli:

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 21 Sep 2010, 11:01

drsrdic wrote:skinuo sam asio sa onog linka sto mi je kolega dao i instaliorao ga. gitaru sam ukljucio u line in ulaz na kartici i skinuo amplitube 3. kada mi je po pokretanju rekao da ne prepoznaje istrument, namestio sam asio i onda ga je kao prepoznao. ali kada upalim amplitube, toliko pisti da je to neverovatno... pisti i kad je ukljucena gitara i kada nije... nepodnostljivo... cekam sada da mi skine guitar rig, pa da vidim hocu li imati vise srece s njim... hvala :ziveli:
Pisti kad ima vise efekata zajedno a tvoja losa zvucna kartica ne moze to da ''podnese''.Tako da nadji farbe koje moze da podnese i tako sviraj dok ne kupis pojacalo.Pretpostavljam da ti je zvucna kartica neka obicna...

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 21 Sep 2010, 14:03

moraću da te ispravim tu :)
imaš u podešavanjima windows mix (ili nešto slično, uglavnom piše mix na kraju, koristim sedmicu pa ne mogu tačno da ti kažem) i tu staviš mute i riljaj :D

drsrdic

Post by drsrdic » 24 Sep 2010, 02:07

fora je da se u recording tabu u opcijama za zvucnu karticu stavi sve na mute osim line in (na kojem je gitara). trebalo je dosta zivaca dok nisam provalio kako...

Post Reply