E,sad to da je DS1 bolji od Satchuratora,ne znam da li bi te jos ko podrzao...
Satchurator je ipak pedala koja ima dva prekidaca i moze da se namesti odlican drive i za solo da ga malo bustujes sa tim more gainom,sad mozda zavisi i od pojacala...
Ja sam ga svirao,i jos sviram na JCM900 4100 Hi Gain Dual Reverb glavom koja je mnogo masna i plus sa JCM800 1984. Bass serije,tako da je mnogo,mnogo masan...I njegov drive mi je lepsi i prirodniji od Satchuratora,ali opet sa Vox-om mogu da napravim jacu distorziju kad sviram Strata,odnosno vise gaina i za solaze mi je extra,a sa Ibanez Prestige 1570MRB do jaja kad ga napicim,radi extra,metallica (moj dobar drugar) ladno...
A svirao sam ga ranije i na JTM60 koji je neko bluzersko pojacalo,sa gitarama Fender American Standard HSS sa SD PG magnetom i Gibson LP Classic sa 57.-cama i isto je radio extra,nisam imao potrebe nista zesce i nista jace.Do duse ni ne sviram metal,nego Hard Rock neki i za to radi posao...Imao sam pored njega i YJM DOD i DOD Classic Tube i DS1 i Grunge i MT2,ne znam ti ni ja sta,ali on mi je ostao,mada je Grunge extra,vise za metalcinu,ali mi nije trebao...