Nisi nam dala dovoljno informacija

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Tako sam i ja kontao al da pitam nekog pametnijegtheTrooper wrote:Trebalo bi. Jer (koliko ja razumem, sto ce reci malo), effect loop je u stvari veza izmedju predpojacala i pojacala izmedju kojih mozes da ubacis sta hoces. Tako da bi trebalo da funkcionise Gitara>Input>Effect loop out>komp
To i jeste bio neki plan, da pustim neku simulaciju iza svega toga. Nemam sad ni windows ni mac na masini pa cu tek da se igram sa tim...MUzzY wrote:Samo sto tako neces dobiti koloraciju power ampa sto onda rezultuje drugacijim (i vrlo neprijatnim i "neprirodnim") zvukom. Plus nemas nikakvu emulaciju zvucnika sto na kraju daje neupotrebljiv rezultat. E sad, ako taj snimak provuces kroz recimo revalver i u njemu koristis samo power amp deo ili studio devil plugin plus neki impuls onda mozes dobiti izuzetno uverljive i kvalitetne snimke.
Ma ok, lapma i sve to al' opet fali krucijalna stvar - zvucnik i durga krucijalna stvar za snimak - mikrofon (kao i odabir modela istog...)cccira wrote:Da, al ovako dobijes malo lepsi kolorit tona
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests