Ne znam da li je ok da pisem ovo ovda pa ako nije vi prebacite...
Sto se same kutije tice odlicna je...
Relativno je laka i prilicno mala sto me je zacudilo kad sam otvorio kutiju ali mi to naravno odgovara.
EHX je odlucio da stavi i uputstvo, za promenu (cak 20 str)

. I adapter sto me odusevilo.
Sto se mogucnosti tice... Nema granica.
BLEND - pojacava i smanjuje delay/gitaru... Korisno za reverse delay jer ako se odvre na max cuje se samo delay.
DECAY - ovo jos nisam redovno skontao ali u sustini menja boju delaya, tj ubacuje effekte koji jako lice na chorus, flanger i reverb u zavisnosti od podesavanja...
FILTER - e ovo je stvar koja me odusevila. Da nema ovog verovatno mi se ne bi ni svidela pedala. Dugme sluzi sa izostravanja odnosno pomucivanja delaya (samo delaya). Nesto kao tone pot na gitari samo intenzivnije. Ako se smanji onda se svakim delayom dodaje sve vise bass-a a oduzima mid i treble a ako se poveca, dodaje treble. Kako delaye "fade out-uje" ton je sve ostriji/tuplji. Jako korisna stvar i uz pomoc ovog moze da se podesi lep "analogni" zvuk.
Jako mi se svidja da nigde nema one gluposti da pise "analog" na digitlnoj pedali kao sto pise na vecini drugih digitalnih pedala "sa analognim zvukom"...
REPEATS - broj delayeva
DELAY - tempo koji moze da se podesava i tap switch-om (u zavisnosti od preseta, max 3 sec)
HAZARAI - e ovo sluzi za biranje preseta tj onih lampica ispod koje cine stvar jako preglednom. Dugme je push-pull fazon tako da takodje, sluzi za sacuvavanje presetova. Na svakom mode-u (ima ih 6) moze da se sacuva po jedan preset.
Cool stvar je da ovo dugme nema granicu okretanja, tj vrti se 360 i dalje a led lampice na tablici ispod pokazuju na kom si podesavanju.
Ono sto mi je malo glupo je da led-ovi uvek svetle (bar tap tempo) i kad je u bypass-u, ali sa druge strane, stvari mogu da se podesavaju (npr tap tempo

) i kad je pedala iskljucena sto je super.
Reverse echo je odlicno uradjen. Nazalost jedini drugi reverse koji sam probao je echo park ali je ovaj neuporedivo bolji. Nema gubljenja tonova i neodsviranih tonova kao na line 6-u.
Looper je takodje jako dobro uradje. 30 sec sto iskreno ne znam da li je puno ili malo ali meni je sasvim dovoljno.
Za razliku od drugih loopera ovo je neverovatno jednostavno za koriscenje. Jednostavno drzis tap ono snima, pustis ga i loop krene i tako koliko god layera zelis. Nisam jos 100% siguran ali mislim da ako se koristi loop ne moze da koristi i delay dok se snima loop, a nakon sto snimis loop i on se obrce na to vec da.
Kad je pedala na loop-u delay sluzi za menjanje tempa/pitch-a snimljene trake sto je jako korisno. Moze npr. da se dobije zvuk bass gitare ako se uspori tempo. Takodje moze da se reversuje.
Na onom ehxovom snimku koji sam vec stavio ima dobar demo loop-a.
Stereo je tako da ima i onaj "ping pong" effect s kojim delay skace sa jednog na drugi zvucnik ali koji ce ti to kur@c...
Najveci problem bi trebao da bude zvuk, pogotovo s obzirom da sam je hteo analogni delay, ali hvala Bogu nije

. Kao sto sam vec rekao skroz je ok. Videcu da snimim nesto some time soon.
Iznenadio sam se koliko je pedala jednostavna za koriscenje i jako pregledna s obzirom na ovoliko podesavanja.
Toliko sam uspeo da skontam za sad.
Ako nekog sta zanima nek pita...