Probao sam sa običnim no name adapterom... I radi sve! A boss-ov adapter mi radi savršeno na svemu osim CH2! Ja ovo u životu nisam video
Baba Slim wrote:Ja sam nedavno kupio isti Chorus, i nemam problema s njim. Ako sam dobro razumeo, bez obzira na BLEND podešavanje (wet/dry mix), kada koristiš na adapter pedalu, zvuk prolazi ali bez chorus efekta?.
da. Mada, sada mislim da je do adaptera...
Baba Slim wrote:
Ja sam svoju pedalu isprobao u radnji i na bateriju i na adapter, i na adapter je bilo više šuma, a na bateriji daleko manje, ali to je bilo zbog adaptera. Kad sam došao kući i probao na svoj adapter, sve je radilo super. Jedino sam primetio da pedala kao pedala ima prisutan šum, sve veći kako povećavaš blend prema 100% wet. Ja ga držim na pola, i šum je skoro neprimetan.
Istu stvar sam primetio. Ja sam basista, tako da chorus nikada ne koristim 100% wet, uvek pustim malo dupeta

tako da mi pedala uopšte ne dodaje šum... Ne zuji ni na adapteru.
Baba Slim wrote:
Znam da ti nisam baš puno pomogao, ali čisto sam hteo da iznesem svoja zapažanja oko pedale. Inače, po meni joj je zvuk i više nego zadovoljavajući, za te pare naravno.
Meni pedala ima skroz prirodan zvuk... Sigurno, ima i boljih chorusa, ali hej! 2000din

Skroz upotrebljivo.