molim za misljenje..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

faks
Badmotorfinger

Re: molim za misljenje..

Post by faks » 12 Oct 2011, 06:13

sad tek videh da si iz Odzaka
zovi tvog zemljaka Nikolica,on sigurno ima resenje 8)

a i ako ne svaka prodavnica u srbiji ti moze poslati brzom postom.. a tu je i popularni k/p

eto sad je valjda misterija resena
:cao:

fattwang

Post by fattwang » 12 Oct 2011, 06:29

Pitaj da li neko ima Rockbag RB20507 B, futrolu za hollowbody, jazz gitare. Unutra staaje 335-tica.
http://control-sound.com/shop/product_i ... ts_id=1238
http://www.musiccentar.com/i-4968/rockb ... rb-20507-b

Image

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 12 Oct 2011, 07:57

Mega Music je prodavao kofere za 335, jedan član foruma ima kofer koji je kupio kod njih. Ja video to, fino urađeno, vredi te pare. Imali su povremeno i u Artistu svakojake kofere. U Mega Musicu, sudeći po onome što piše na sajtu, nemaju više isti onakav kofer, ali imaju jedan od ABS-a za 335 gitare, zovi pa proveri. Košta 78 evrića, kapiram da je to bolji način da se potroše novci nego da se kupuje Aster.

I ovaj Rockbag je sasvim OK, imam potpuno isti za standardnu veličinu solid body električne gitare, i baš je dobro napravljen, rekao bih najpristojniji gig bag koji kod nas može da se nađe.

nikolic025

Post by nikolic025 » 13 Oct 2011, 01:32

Kupi Astera!!!

Nisi dovoljno molio...

Hahaha...Pa kad niko nece za Astera,da mu dam bar jedan glas...

Salim se,naravno...

Na kraju krajeva,rece mi onomad da si hteo da pravis gitaricu...A zasto ne probas da napravis i koferce, i koferce?!

Lepo uzmes sperku (imas je kod Stamenkovica),on ti po merama za dz isecka,ti to lepo sastavis,nadjes neki sundjer ili sta ces vec unutra...I spolja ga ili tapaciras nekim skajem ili sta znam...Ofarbaj...Sumnjam da ce te sperka izaci vise od 500-600 dinara,mozda i manje...Jedino da ne sere da moras da uzmes celu tablu,ali ga iscimaj da ti sece ravno,pa koliko ostane nek negde uvali...Samo ga malo ubedjuj,dace ti...

To ti je nekako najbolja fora,znas od cega si pravio i kakvo je...A na kraju krajeva,odi kod neke krojacice,uzmi neki materijal koji je jak ko zemlja (tipa oni stari zeleni sto su kod nas u osnovnoj sluzili umesto zavesa) i lepo onaj sundjer sto ide u jakne ili obican sundjer od 1-2cm i udri me do zore....Meni je neka matora sasila za mixetu,ja joj odneo materijal i sundjer i ona sa svojim zipom uzela 500din...A 300 uzima kad samo stavlja zip,znaci 200din za futrolu,sto je sprdnja...

E sad,ako kupujes materijal i ako hoces jak...Izaci ce te vise nego sperka...

luci

Post by luci » 13 Oct 2011, 02:22

ma ova moja gitara nije bas pogodna da pravim kofer za nju, dosta je veca od stratova tako da bi koferk oji ja nrapvim bio prevelik za bilo kakvu korisnu namenu... uzecu kofer Ibanez za moju gitaru i cao, da se ne cimam, svakako me to ceka kad tad...

nikolic025

Post by nikolic025 » 14 Oct 2011, 00:20

Razmisljaj i o varijanti da ces je prodati kad tad i da ces kofer ili dati za dz ili ce ti stajati u cosku sobe...

A mozes da napravis spicasti kofer,samo da sluzi svrsi... ili sasi bag,nije to gitara od soma pa da je nesto stitis,bla,bla...Mislim ja imam od preko soma,pa je stitim i onda kad je izvadim zakacim je za nesto,slucajno,pa se jedem ko mali majmun...A bag mi je jedno 10x bolja varijanta,em je lakse,em udobnije za nosenje,em prakticnije za odlaganje...

Kako hoces,to je neki moj predlog...Mozda je bolje da tih 100E ostavis za neki wah ili sta znam...

http://www.ebay.de/itm/Koffer-Jazzgitar ... 5213wt_952

Vidi da li ti ovako nesto odgovara,pa me cimni,imam lika koji moze da donese...

Post Reply