Kupi Astera!!!
Nisi dovoljno molio...
Hahaha...Pa kad niko nece za Astera,da mu dam bar jedan glas...
Salim se,naravno...
Na kraju krajeva,rece mi onomad da si hteo da pravis gitaricu...A zasto ne probas da napravis i koferce, i koferce?!
Lepo uzmes sperku (imas je kod Stamenkovica),on ti po merama za dz isecka,ti to lepo sastavis,nadjes neki sundjer ili sta ces vec unutra...I spolja ga ili tapaciras nekim skajem ili sta znam...Ofarbaj...Sumnjam da ce te sperka izaci vise od 500-600 dinara,mozda i manje...Jedino da ne sere da moras da uzmes celu tablu,ali ga iscimaj da ti sece ravno,pa koliko ostane nek negde uvali...Samo ga malo ubedjuj,dace ti...
To ti je nekako najbolja fora,znas od cega si pravio i kakvo je...A na kraju krajeva,odi kod neke krojacice,uzmi neki materijal koji je jak ko zemlja (tipa oni stari zeleni sto su kod nas u osnovnoj sluzili umesto zavesa) i lepo onaj sundjer sto ide u jakne ili obican sundjer od 1-2cm i udri me do zore....Meni je neka matora sasila za mixetu,ja joj odneo materijal i sundjer i ona sa svojim zipom uzela 500din...A 300 uzima kad samo stavlja zip,znaci 200din za futrolu,sto je sprdnja...
E sad,ako kupujes materijal i ako hoces jak...Izaci ce te vise nego sperka...