ORANGE TINY TEROR
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: ORANGE TINY TEROR
ja sam za to da uvijek treba pojacalo da sluzi tebi,a ne ti njemu.ja da i dobijem npr nekog rahmetli rendijevog licnog super lida nabacio bi mu fx loop ja hebe oca.ok kad neces da modujes pojacalo da mu ne bi mijenjao ton,jerbo si zadooljan istim,ali u tvom slucaju taj fx loop je krajnje korisna modifikacija,tako da ne vidim problem.ako se plasis da ce pojacalo izgubiti na vrijednosti tiny terror nije neko vintidz 'jacalo da ih i nema u originalnom stanju toliko,cak mislim ako bi krsteno odradio taj fx loop da bi dobilo na vrijednosti.
Ja pomenuh red box ....a uopste nisam razmisljao o tome da on ima i onaj drugi ulaz -SPEAKER IN i SPEAKER TRUE.Sto zanaci da sa njim mozes nesto da uradis.Evo bas cu da senem i da izmozgujem nesto
Ovo bi znacilo i tebi a verujem i drugima koji imaju slican problem 
Da ,da doduse i bancika mi dao ideju sa ovom semom,

Da ,da doduse i bancika mi dao ideju sa ovom semom,

-
otisao mali ORANGE,sada imam VOX AC 50 CP glavu i box 212 original,rastura,cini mi se da je dosao iz Mitrovice,nisam siguran.....
nemanja zar nisi rekao da kutiju neces prodavati!?zokigajson wrote:otisao mali ORANGE,sada imam VOX AC 50 CP glavu i box 212 original,rastura,cini mi se da je dosao iz Mitrovice,nisam siguran.....

- Rocket Roll
Ma hajde, molim te, "Nemanja rekao da neće prodavati opremu". Ko još u to veruje?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
I to shto kazesh Rocket.
Pa Karl Martin koji sam dobio u zameni za Ac50 i kabinet, ce ici za lepi novi fender 2x12 box. Ili marshall 2x12 neki.. Videcemo.
Prodao sam AC50 jer mi ne treba dva ogromna pojacala.. A covek je insistirao da mu dam i box, a iskreno nije mi neshto zao. Laney Lionheart kojeg sam dobio mi radi mozda najbolje od svih pojacala koja sam ikad imao. Iskreno.

Vox AC50 je odlican bio, ali kao i kod bassmana postoji taj problem gde ga vuci (zauzima mnogo u kolima) i onda bi stajao u sobi i cekao bolje dane
, bolje da ide kod nekog ko ce ga svirati. Jel znate za cinjenicu da Bassman jos nikad nisam nosio ni na jednu svirku? jedno je imati odlicno pojacalo, a drugo je njegova primena i potreba za istim.

Pa Karl Martin koji sam dobio u zameni za Ac50 i kabinet, ce ici za lepi novi fender 2x12 box. Ili marshall 2x12 neki.. Videcemo.
Prodao sam AC50 jer mi ne treba dva ogromna pojacala.. A covek je insistirao da mu dam i box, a iskreno nije mi neshto zao. Laney Lionheart kojeg sam dobio mi radi mozda najbolje od svih pojacala koja sam ikad imao. Iskreno.

Vox AC50 je odlican bio, ali kao i kod bassmana postoji taj problem gde ga vuci (zauzima mnogo u kolima) i onda bi stajao u sobi i cekao bolje dane

Njegoseva.nemanjavelimirovic wrote:...jedno je imati odlicno pojacalo, a drugo je njegova primena i potreba za istim.![]()

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Baba Slim wrote:Njegoseva.nemanjavelimirovic wrote:...jedno je imati odlicno pojacalo, a drugo je njegova primena i potreba za istim.![]()
Ja sam iz istog razloga prodao Fendera Pro Reverba. Preglasan, pretezak za stalno nosanje, bez obzira na sve kvalitete zvuka. Jbg...

Lepa slika za avatar bajdvej. Taj tvoj telac je

Blagodarim.nemanjavelimirovic wrote:Lepa slika za avatar bajdvej. Taj tvoj telac je

Sorry za off...