ORANGE TINY TEROR

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

umart

Re: ORANGE TINY TEROR

Post by umart » 23 Oct 2011, 22:33

ja sam za to da uvijek treba pojacalo da sluzi tebi,a ne ti njemu.ja da i dobijem npr nekog rahmetli rendijevog licnog super lida nabacio bi mu fx loop ja hebe oca.ok kad neces da modujes pojacalo da mu ne bi mijenjao ton,jerbo si zadooljan istim,ali u tvom slucaju taj fx loop je krajnje korisna modifikacija,tako da ne vidim problem.ako se plasis da ce pojacalo izgubiti na vrijednosti tiny terror nije neko vintidz 'jacalo da ih i nema u originalnom stanju toliko,cak mislim ako bi krsteno odradio taj fx loop da bi dobilo na vrijednosti.

maksabass

Post by maksabass » 13 Nov 2011, 22:29

Ja pomenuh red box ....a uopste nisam razmisljao o tome da on ima i onaj drugi ulaz -SPEAKER IN i SPEAKER TRUE.Sto zanaci da sa njim mozes nesto da uradis.Evo bas cu da senem i da izmozgujem nesto :D Ovo bi znacilo i tebi a verujem i drugima koji imaju slican problem 8)
Da ,da doduse i bancika mi dao ideju sa ovom semom, :D

zokigajson

Post by zokigajson » 17 Nov 2011, 14:45

otisao mali ORANGE,sada imam VOX AC 50 CP glavu i box 212 original,rastura,cini mi se da je dosao iz Mitrovice,nisam siguran.....

xspaceman

Post by xspaceman » 17 Nov 2011, 15:55

zokigajson wrote:otisao mali ORANGE,sada imam VOX AC 50 CP glavu i box 212 original,rastura,cini mi se da je dosao iz Mitrovice,nisam siguran.....
nemanja zar nisi rekao da kutiju neces prodavati!? ;)

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 17 Nov 2011, 17:46

Ma hajde, molim te, "Nemanja rekao da neće prodavati opremu". Ko još u to veruje?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 17 Nov 2011, 18:47

I to shto kazesh Rocket. :mrgreen:

Pa Karl Martin koji sam dobio u zameni za Ac50 i kabinet, ce ici za lepi novi fender 2x12 box. Ili marshall 2x12 neki.. Videcemo.
Prodao sam AC50 jer mi ne treba dva ogromna pojacala.. A covek je insistirao da mu dam i box, a iskreno nije mi neshto zao. Laney Lionheart kojeg sam dobio mi radi mozda najbolje od svih pojacala koja sam ikad imao. Iskreno. :) :ziveli:
Vox AC50 je odlican bio, ali kao i kod bassmana postoji taj problem gde ga vuci (zauzima mnogo u kolima) i onda bi stajao u sobi i cekao bolje dane :( , bolje da ide kod nekog ko ce ga svirati. Jel znate za cinjenicu da Bassman jos nikad nisam nosio ni na jednu svirku? jedno je imati odlicno pojacalo, a drugo je njegova primena i potreba za istim. :D :ziveli:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 17 Nov 2011, 19:07

nemanjavelimirovic wrote:...jedno je imati odlicno pojacalo, a drugo je njegova primena i potreba za istim. :D :ziveli:
Njegoseva. :bravo: Ja sam iz istog razloga prodao Fendera Pro Reverba. Preglasan, pretezak za stalno nosanje, bez obzira na sve kvalitete zvuka. Jbg...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 17 Nov 2011, 19:16

Baba Slim wrote:
nemanjavelimirovic wrote:...jedno je imati odlicno pojacalo, a drugo je njegova primena i potreba za istim. :D :ziveli:
Njegoseva. :bravo: Ja sam iz istog razloga prodao Fendera Pro Reverba. Preglasan, pretezak za stalno nosanje, bez obzira na sve kvalitete zvuka. Jbg...
:) :ziveli: I kad neshto ne mozes da pojacas kako treba, automatski ti to i ne zvuci kako treba....to je recimo slucaj sa basmanom, koji kad se odvrne ljudski zvuci najbolje na svetu, ali kad nije odvrnut zvuci isprazno....jbg..sve ima svoju primenu. Uskoro cu okaciti bajdvej snimak basmena sa novim preamp lampama (Savo thanx!)...Rusi, ludaci :mrgreen: :ziveli:
Lepa slika za avatar bajdvej. Taj tvoj telac je :homer:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 18 Nov 2011, 00:26

nemanjavelimirovic wrote:Lepa slika za avatar bajdvej. Taj tvoj telac je :homer:
Blagodarim. :ziveli: Avatar je bio zreo za menjanje, a kapiram da je ova slika reprezentativna. :)

Sorry za off... :hide:

Post Reply