kupovina par stvari
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
kupovina par stvari
ovako, prvo posto mi je moj dragi Ibanez TS-7 sigurno otisao,i spasa mu nema (bar tako kaze lik kod koga sam ga nosio) odlucio sam da kupin novu distorziju-overdrive....budzet mi je oko 75e (znam da nije mnogo,ali nemam vise) sviram pretezno blues,hard rock,heavy metal...nista zesce od toga........recimo Gary Mooreov ton, tako nesto....sta mi preporucujete za te novce?
drugo, imam neke peavey signature humbuckere na gitari (bar mi je tako receno,jer nista ne pise na njima,ali fino rade) i hteo bih da menjam za nesto bolje da bih oko 100evra mozda malo vise za oba....isto me zanima sta mi preporucujete za tu vrstu muzike?
ove stvari bih kupio u Novom Sadu,jer u Bg retko idem,pa ako budete navodili i prodavnice neka budu u Novom Sadu.....
drugo, imam neke peavey signature humbuckere na gitari (bar mi je tako receno,jer nista ne pise na njima,ali fino rade) i hteo bih da menjam za nesto bolje da bih oko 100evra mozda malo vise za oba....isto me zanima sta mi preporucujete za tu vrstu muzike?
ove stvari bih kupio u Novom Sadu,jer u Bg retko idem,pa ako budete navodili i prodavnice neka budu u Novom Sadu.....
- Rocket Roll
Re: kupovina par stvari
Boss DS1, i jos ce ti ostati para
Pedala obuhvata sve moguce stilove svirke, i slaze se uz skoro sva pojacala (iskreno, jedino mi se na Marshalu ne svidja kako zvuci). A za magnete bi vec morao da mi kazes koja je gitara u pitanju.

Pedala obuhvata sve moguce stilove svirke, i slaze se uz skoro sva pojacala (iskreno, jedino mi se na Marshalu ne svidja kako zvuci). A za magnete bi vec morao da mi kazes koja je gitara u pitanju.
- Guitar_thrill
- MF veteran
e upravo kod sebe imam DS-1, dao mi drug na probu, prodaje za 3000din, skoro skroz nov,sta mislis eli to dobra kupovina?
Gitara je Aria PE Anniversary....ako znas koja je....
Gitara je Aria PE Anniversary....ako znas koja je....
- Guitar_thrill
- MF veteran
kako ovo nisam ranije video, koliko kosta ovo vase cudoRocket Roll wrote:Kahm... http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... 198#p27198

- Rocket Roll
Cena? Ah, cena. Cena... zavisi od položaja planeta u trenutku sklapanja ugovora, tvog horoskopa (sa podznakom, ascendentom), dužine naših nosova podeljenih sa пr na kvadrat, i sutrašnje brzine vetra.
Drugim rečima, sve preko PPa!
Drugim rečima, sve preko PPa!

Marhall Guv'nor (60€, Mitros, Sky)?Guitar_thrill wrote:recimo Gary Mooreov ton, tako nesto....

Ja bih predlozio i Marshall Bluesbreaker 2, ako imash lampu, sem overdrivea dobijes i booster,
koji radi one zle stvari ako odvrnes i pojacalo i pedalu;
- Guitar_thrill
- MF veteran
za tog Bluesbrakere cujem razne price, jedni ga hvale,jedni kazu da je los....a sam ga licno nisam nikada probao, malo me odbijalo ono zlatno kuciste:) ali ima jedan bas tu u Zrenjaninu,pa bih ipak mogao da ga probamZ*Z*Z wrote:Ja bih predlozio i Marshall Bluesbreaker 2, ako imash lampu, sem overdrivea dobijes i booster,

Guvnor plus je sa zlatnim potovima i detaljima, bluesbreaker2 je metalik sa plavim motivima; Najbolje bi bilo da probas,Guitar_thrill wrote:za tog Bluesbrakere cujem razne price, jedni ga hvale,jedni kazu da je los....a sam ga licno nisam nikada probao, malo me odbijalo ono zlatno kuciste:) ali ima jedan bas tu u Zrenjaninu,pa bih ipak mogao da ga probamZ*Z*Z wrote:Ja bih predlozio i Marshall Bluesbreaker 2, ako imash lampu, sem overdrivea dobijes i booster,
totalno je drugaciji tube screamera, ali je pravi blues

Z*Z*Z wrote: Guvnor plus je sa zlatnim potovima i detaljima, bluesbreaker2 je metalik sa plavim motivima