kupovina par stvari

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Guitar_thrill
MF veteran

kupovina par stvari

Post by Guitar_thrill » 04 Apr 2008, 00:36

ovako, prvo posto mi je moj dragi Ibanez TS-7 sigurno otisao,i spasa mu nema (bar tako kaze lik kod koga sam ga nosio) odlucio sam da kupin novu distorziju-overdrive....budzet mi je oko 75e (znam da nije mnogo,ali nemam vise) sviram pretezno blues,hard rock,heavy metal...nista zesce od toga........recimo Gary Mooreov ton, tako nesto....sta mi preporucujete za te novce?
drugo, imam neke peavey signature humbuckere na gitari (bar mi je tako receno,jer nista ne pise na njima,ali fino rade) i hteo bih da menjam za nesto bolje da bih oko 100evra mozda malo vise za oba....isto me zanima sta mi preporucujete za tu vrstu muzike?
ove stvari bih kupio u Novom Sadu,jer u Bg retko idem,pa ako budete navodili i prodavnice neka budu u Novom Sadu.....

mr.flash

Re: kupovina par stvari

Post by mr.flash » 04 Apr 2008, 00:51

Boss DS1, i jos ce ti ostati para ;)
Pedala obuhvata sve moguce stilove svirke, i slaze se uz skoro sva pojacala (iskreno, jedino mi se na Marshalu ne svidja kako zvuci). A za magnete bi vec morao da mi kazes koja je gitara u pitanju.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 04 Apr 2008, 00:57

e upravo kod sebe imam DS-1, dao mi drug na probu, prodaje za 3000din, skoro skroz nov,sta mislis eli to dobra kupovina?
Gitara je Aria PE Anniversary....ako znas koja je....

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 04 Apr 2008, 01:11

kako ovo nisam ranije video, koliko kosta ovo vase cudo :shock: ?? i ako bih narucio,za koliko biste ga sklopili?

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 04 Apr 2008, 01:20

Cena? Ah, cena. Cena... zavisi od položaja planeta u trenutku sklapanja ugovora, tvog horoskopa (sa podznakom, ascendentom), dužine naših nosova podeljenih sa пr na kvadrat, i sutrašnje brzine vetra.

Drugim rečima, sve preko PPa! :Teddy:

Blue

Post by Blue » 04 Apr 2008, 02:20

Guitar_thrill wrote:recimo Gary Mooreov ton, tako nesto....
Marhall Guv'nor (60€, Mitros, Sky)? :hide: :hide: :hide:

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 04 Apr 2008, 14:53

Ja bih predlozio i Marshall Bluesbreaker 2, ako imash lampu, sem overdrivea dobijes i booster,
koji radi one zle stvari ako odvrnes i pojacalo i pedalu;

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 05 Apr 2008, 19:53

Z*Z*Z wrote:Ja bih predlozio i Marshall Bluesbreaker 2, ako imash lampu, sem overdrivea dobijes i booster,
za tog Bluesbrakere cujem razne price, jedni ga hvale,jedni kazu da je los....a sam ga licno nisam nikada probao, malo me odbijalo ono zlatno kuciste:) ali ima jedan bas tu u Zrenjaninu,pa bih ipak mogao da ga probam :)

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 05 Apr 2008, 20:36

Guitar_thrill wrote:
Z*Z*Z wrote:Ja bih predlozio i Marshall Bluesbreaker 2, ako imash lampu, sem overdrivea dobijes i booster,
za tog Bluesbrakere cujem razne price, jedni ga hvale,jedni kazu da je los....a sam ga licno nisam nikada probao, malo me odbijalo ono zlatno kuciste:) ali ima jedan bas tu u Zrenjaninu,pa bih ipak mogao da ga probam :)
Guvnor plus je sa zlatnim potovima i detaljima, bluesbreaker2 je metalik sa plavim motivima; Najbolje bi bilo da probas,
totalno je drugaciji tube screamera, ali je pravi blues :mrgreen:

Blue

Post by Blue » 06 Apr 2008, 16:01

Z*Z*Z wrote: Guvnor plus je sa zlatnim potovima i detaljima, bluesbreaker2 je metalik sa plavim motivima
8) 8)

Image

Image

Post Reply