s druge strane zvuk pravog telca i podrazumeva mutniji neck magnet, al ono, kapiram da to ne voli svako. meni je ok, mada stradzhin neck magnet nishta ne mozhe da zameni

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Cortex wrote: meni je ok, mada jaguarov neck magnet nishta ne mozhe da zameni
Kill surf city wrote:Cortex wrote: meni je ok, mada jaguarov neck magnet nishta ne mozhe da zameni
![]()
![]()
E, sad me podseti ovom slikom, druga varijanta koju razmatram je da napravim nest sto ce da podseca na 52 hot rod, odnosno da mu ubacim Duncan-ov SM 1 vintage hum, mada je to malko ozbiljnija investicija.Kill surf city wrote:
Jedini telecaster koji me zanima. Moja prva gitara je bila straight tele, ali mi je thinline uvek bio die beste od telecastera.
Pa realno, to se i desilo kada sam poceo da uzimam burazerovog strata, tad sam i poceo da se tripujem oko mog magneta.Cortex wrote: meni je ok, mada stradzhin neck magnet nishta ne mozhe da zameni
ROCK N ROLL!!! Ta plava traka joj daje izgled ko da je ranjena u borbi!O.o wrote:![]()
TO je moja OMILJENA kombinacija (maple vrat!) na celoj kugli zEmaljskoj! Kad sam to video hteo sam sebi shamar da puknem!Milanares wrote: inace baja se pojavljuje sad i u sunburst varijanti sa crnom maskom sto je ubercool.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest