Zemlja Telecaster-a

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Cortex
The Necromancer

Re: Zemlja Telecaster-a

Post by Cortex » 03 Dec 2011, 00:18

Skini metalni poklopac neck magneta i reshio si stvar. Nece izgledati narochito troo, ali bice daleko manje mutan. Takodje, ova modifikacija nije narochito lagana, koliko chujem/chitam, ali ko je to vec radio, verovatnno mu nece biti neki veci problem. Zagreje se magnet npr fenom za kosu, onda samo smaknesh metalni poklopac kad se rastopi vosak unutra(?) i to je to. valjda. neko drugi ce vec bolje objasniti.
s druge strane zvuk pravog telca i podrazumeva mutniji neck magnet, al ono, kapiram da to ne voli svako. meni je ok, mada stradzhin neck magnet nishta ne mozhe da zameni :metal:

Kill surf city

Post by Kill surf city » 03 Dec 2011, 01:02

Cortex wrote: meni je ok, mada jaguarov neck magnet nishta ne mozhe da zameni :metal:

:1: :lol: :ziveli:

Kill surf city

Post by Kill surf city » 03 Dec 2011, 02:05

Image

Jedini telecaster koji me zanima. Moja prva gitara je bila straight tele, ali mi je thinline uvek bio die beste od telecastera.Image

sl0e

Post by sl0e » 03 Dec 2011, 04:55

Kill surf city wrote:
Cortex wrote: meni je ok, mada jaguarov neck magnet nishta ne mozhe da zameni :metal:

:1: :lol: :ziveli:
:1:

Jack Nape

Post by Jack Nape » 03 Dec 2011, 11:51

Kill surf city wrote:Image

Jedini telecaster koji me zanima. Moja prva gitara je bila straight tele, ali mi je thinline uvek bio die beste od telecastera.Image
E, sad me podseti ovom slikom, druga varijanta koju razmatram je da napravim nest sto ce da podseca na 52 hot rod, odnosno da mu ubacim Duncan-ov SM 1 vintage hum, mada je to malko ozbiljnija investicija.

Jack Nape

Post by Jack Nape » 03 Dec 2011, 11:54

Cortex wrote: meni je ok, mada stradzhin neck magnet nishta ne mozhe da zameni :metal:
Pa realno, to se i desilo kada sam poceo da uzimam burazerovog strata, tad sam i poceo da se tripujem oko mog magneta.

O.o

Post by O.o » 04 Dec 2011, 18:38

Evo i ja da prezentujem moje telence ^^ Slovenačka Melodija Telecaster iz '87. U lošem stanju. Kupljena za baš sitne novce od nekog cige, na kojeg sam slucajno naleteo na ulici, duga prica, ne bih da smaram :) Elem, gitara je u lošijem stanju (prekidači su polomljeni, povezan samo bridge magnet, fretboard se odlepio pri telu, pragovi loši...), sredio bih je, ali ne znam odakle da počnem...da ne dužim, evo fotki :)
Spoiler:
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Milanares

Post by Milanares » 04 Dec 2011, 18:46

lep je rosewood i cool je relic, ne b' ja tu nista diro, koj' ce ti neck magnet, samo rokaj!

MetalFunk

Post by MetalFunk » 04 Dec 2011, 18:46

Koji punk.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 04 Dec 2011, 18:54

Gitarica izgleda super, vredi je sredjivati, po mom mishljenju.

neki

Post by neki » 04 Dec 2011, 19:38

Jos malo novosti.Posle mnogo biranih gitara na oglasima, gde je svakoj nesto falilo, u Mitrosu kupih baja telekaster lake placid blue limited edition.Gitara je imala najbolji odziv bez pojacala i birana je od tri modela iz clasic player serije.ko voli deblji vrat neka saceka snizenje koje bude dva tri puta godisnje u Mitrosu i nek uziva u kupovini.U sustini za amatersko sviranje svi modeli classic plauer serije su odlicni s tim sto treba vise puta probati i porediti sa nekoliko komada pribliznog ranga .pozdrav ljubiteljima telekastera sa nadom da ce u Beogradu biti organizovano druzenje.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 04 Dec 2011, 19:50

Čestitke! :ziveli:

Image

Prelepa plava gitara. :mrgreen:

Kad ćemo praviti okupljanje? Manje-više smo se složili da bude nedelja u pitanju, i ja predlažem da bude 18.dec recimo... Sada sam cimnuo drugara bubnjara, koji bi mogao doći na jam ako se održi u NS... Super je dečko, i neverovatan bubnjar (reče mi da sada svira sa Gocom Tržan btw).

Naravno da ne mora biti taj datum što se mene tiče (a što se njega tiče, mislim da je generalno nedeljom slobodan), predložite vi neki drugi dan ako želite, samo dajte da se na vreme dogovorimo... Obratite pažnju da će sledeća nedelja jako brzo doći, a katolički Bošić pada na nedelju, tako da mislim da je 18.dec neko optimalno rešenje... :ziveli:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 04 Dec 2011, 20:25

O.o wrote: Image
ROCK N ROLL!!! Ta plava traka joj daje izgled ko da je ranjena u borbi! :metal:
Sjajno! :ziveli:

Mozhe 18ti.

Pozdrav kolegi sa bajom, dobrodoshao u klub! :cao: :ziveli:

Milanares

Post by Milanares » 04 Dec 2011, 22:52

U sustini za amatersko sviranje svi modeli classic plauer serije su odlicni
neki, cestitke na pravom izboru al' ne gresi dusu, mnogi profesionalci sviraju na gitarama koje su mnogo i bas mnogo ispod nivoa classic player serije.
inace baja se pojavljuje sad i u sunburst varijanti sa crnom maskom sto je ubercool.

Hotstepper

Post by Hotstepper » 04 Dec 2011, 22:57

Milanares wrote: inace baja se pojavljuje sad i u sunburst varijanti sa crnom maskom sto je ubercool.
TO je moja OMILJENA kombinacija (maple vrat!) na celoj kugli zEmaljskoj! Kad sam to video hteo sam sebi shamar da puknem! :wallbash_2:

Post Reply