Critical wrote:A danas imamo tablature, imamo glupi mp3 i niko nema veze s vezom.
I jeste i nije tako
Ti tabovi dolaze od ljudi koji skidaju na sluh,kontas ,uvek ce biti onih koji skidaju na sluh a kad njih jednog dana nestane veerovatno ce postojati neki program koji ce funkcionisati Ubacis pesmu u jedan prozor u drugom izlazi tab (kao sto sad sljaka npr Midi uvoz u GP)
Dobra stvar kompa i mp3 je sto sad mozes lakse da skidas ,tipa uzmes mp3 usporis (ako skidas neke brze solo deonice) promenis pitch (pa ako si kao ja u d skines pesmu u orgunalu) itd.....
I opet kazem i lose je a i nije

Ma kontam ja, nisam bio ni ja bash toliko iskljuchiv, i loshe je i dobro je, a dobro upravo iz tih istih razloga koje si naveo

A ovo oko usporavanja, pokushao sam i ja, pa me je to uvek toliko smaralo, mislim, sve zhivo se izoblichi pa me nervira i na kraju, VERUJEM SVOJIM USHIMA te skinem tu brzu deonicu priblizhno, mozhda chak onako kako se meni svidzha. Nisam poklonik onog "Ako je Slash tu i tu savio zhicu na ovaj ili onaj nachin, morash tako i ti, inache nemash pojma i to jednostavno ne zvuchi..." Ima takvih likova, pogotovo "stara garda", bez uvrede bilo kome
A ono shto sam zapravo hteo reci je da je staro vreme bez kompjutera izrodilo sve te gitariste i muzichare takvog kvaliteta da su to oni chije pesme danas mi pokushavamo da nauchimo iz tablatura.
Ne kazhem da danas nemamo fenomenalne gitariste ili genijalce na nekom drugom instrumentu.
He, bash se setih necheg, Muhamed-gitarista extreme technical death metal benda NECROPHAGIST, zapishe svoje kompozicije u Gpro i onda da ostalima iz benda da nauche svaki ton. Choveche, ja nikad ne bih mogao bit u takvom bendu!

Drugar mi prichao...
Inache taj NECROPHAGIST je chista enigmatska akrobatika, ali n amomente veoma dobra