Ako mogu da dam svoj doprinos...
Znači, rekao si da su ti zauzeta dva mesta (TS808 i Muff), i jedno dijagonalno mesto (mini SHO). Dakle, ostaje jedno full size mesto i jedan ćošak.
Podržao bih predlaganje nekog štimera koji nije pedal-size, jer je to po meni traćenje dragocenog prostora, a nije strašan kompromis ako moraš da se ištekaš iz pedala da bi se uštekao u štimer, ili pak rešiti štimer tim spajalica-rešenjima. Što se tih spajalica tunera tiče, nemam iskustva, pa tu ne mogu savetovati šta uzeti.
Što se tiče slobodnog prostora za pedale tiče, ja bih obavezno uzeo neki dilej, možda baš neki Behringer,, polovan, recimo DD400, ili DD600. Za te potrebe, sasvim dovoljno dobro, ili EM600 (kopija Line6 Echo Parka) ako naletiš... Odnos cena/kvalitet i više nego dobar, za te sešn/jam/gostovanje-u-nekom-bendu varijante. Verujem da će ti raditi posao svakako koji god da uzmeš, a ako za dilej hoćeš da daš do 50e na oglasima, onda, zna se za šta uvek navijam - Digidelay.
Preostali mali prostor za drugu mini pedalu, ja bih lično iskoristio za neku modulaciju, jer je meni to neizostavni deo setupa.
Pošto znam da ne voliš chorus nikako, onda bih predložio phaser da napraviš u 1590A kučištu:
http://solderman.fatabur.se/MXR90/P90.pdf
Znači, Big Muff, TS808, SHO, Phaser90, Delay. Sve što može da zatreba, za dosta širok spektar svirke...
A što se napajanja tiče, ne bih na to trošio prostor u board-u, već bih ga pakovao u gig bag, ili kofer.