Interesantno.Hillybilly wrote:Ja sa zadovoljstvom evo vec tri godine koristim Rocketov Kentaur i Chorus. Majstor radi cool pedalice i zao mi je sto je prestao da ih priavi i posvetio se iskljucivo svojoj maticnoj profesiji. Nisam imao prilike u zivotu da sretnem coveka koji tako dobro poznaje materiju. Drzi me utisak da je covek procitao sve sto postoji o svakoj pedali ponaosob! E sad, ruku na srce nemogu reci da je sjajan elektronicar i sl. ali to nije slucaj ni sa mnogim renomiranim proizvodjacima "butique" pedalica. Naravno, o tome koliko kod nas ima majstora koji su sposobni da sami osmisle i isprojektuju jednu extremno prostu stvar kao sto je jedna pedalica govori i jedna tema koju sam postavio, ali se na nju nebi vracao, suvise sam se razocarao...
Takodje obzirom na kolicinu zlobe i hejtersikh postova kojima sam ovde bio svedok verovatno cu se ubuduce truditi da izbegavam aktivno ucestvovanje na forumu kol'ko god mogu...
Dapace, i ja sam u stanju soka, if I may.
Pokusavam da razlucim sta se desava.
Nije sad ono da podrzavam Rocket Rolla, uvek Roussian Roulette, ali ovo je kvajt intrsting. Nisam se jos opredelio za rezultat, ali ispada da covek zna oko toga sto radi ali i da je papak (efektivno draw, 1:1). Nisam sumnjao da zna sta radi (oko tih pedala) al' nisam kapirao da je papak. Zna se ko je ovde papak

@RR
Taj tvoj prvi post, po meni je verovatno trebao da bude nulti. Posaljes Maksi PP, objasnis mu da priatel, ako ces ti ovo ovako, a ja da popravluam, amo se praviti biznis. Ja cu ti kazem sta ne, a ti meni 10 Ojra od svake te prodate pedale di ti ja kazem sta ne, a ti digni cenu jos 10 Ojra kad svi postanu superkalifradzilisticno zadovoljni iz prve. Biznis. Biznis se odma ne oglasava u W.T.O., nego kontaktiras konkretno ekipu sa kojom 'oces da radis biznis. Ili mu jednostavno kazes, alo brale.
Mene si zamolio da se izvinim coveku (ne tebi) oko onog Hughes & Kettnera. Bese OpAmp koji pici OD mesto lampe. Ja mu se ivinio za mnogo manje. Sad se ti lepo izvini coveku, i reci mu, slusaj trebao sam telefonom da te okrenem pa da popricamo. Taka je i taka stvar.
My 2 yuans.