Disdained - spot

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

zolideathmetal
Urednik

Disdained - spot

Post by zolideathmetal » 06 May 2008, 21:14

Pre par dana smo zavrsili, tek smo sad stigli da uploadujemo. Rec je o spotu za pesmu Obtuse Chisel, evo i linka, pa uzivajte i kazite sta mislite :)
http://youtube.com/watch?v=OWwfLKJCDBM

Critical
PedoBear

Re: Disdained - spot

Post by Critical » 06 May 2008, 21:22

Evo sad sam pogledao ,super je spot :D

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 06 May 2008, 21:28

Odlican spot, cekamo i album da izadje ! :metal1:
Puno srece!

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 06 May 2008, 21:48

\m/ кип ит брутал! :rockstar: :metal: :butthead: :butthead: :butthead:

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 13 May 2008, 23:40

Brutal bumpity bump

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 14 May 2008, 00:03

Evo, ljudi, oko ovoga smo se toliko prepirali u temi "1001 razlog za i protiv metala". Ne razumem čemu opet ovo "mrak, kolji, raspori"? Da ne bude zabune, što se mene tiče, spot deluje prilično dobro osmišljen i realizovan, ali je "muzika", blago rečeno, odvratna (naravno, meni lično). Bez ljutnje, naravno, to sam samo ja. :mrgreen: :wink:

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 14 May 2008, 00:28

Derrick wrote:Evo, ljudi, o ovome smo se toliko prepirali u temi "1001 razlog za i protiv metala". Ne razumem čemu opet ovo "mrak, kolji, raspori"? Da ne bude zabune, što se mene tiče, spot deluje prilično dobro osmišljen i realizovan, ali je "muzika", blago rečeno, odvratna (naravno, meni lično). Bez ljutnje, naravno, to sam samo ja. :mrgreen: :wink:
KnightOfDoom wrote:Derrick nemoj da radis vise to sto povremeno radis.

Show some respect,will 'ya? :roll:

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 14 May 2008, 00:39

Burazeru, to se zove "lično mišljenje" kao što sam i naglasio za pismene... :roll: Jel treba da lažem i da kažem da je sjajno i da mi se mnogo sviđa? Rekao sam: Spot je kvalitetan i dobro zamišljen, ali mi je muzika više nego odbojna (dakle MENI je odbojna, odnosno nisam pokazao nepoštovanje i rekao da je sranje ili nešto slično).

Izvinjavam se svima za off. I još jednom - spot je dobar i deluje moderno i kvalitetno (pogotovo za naše uslove) i za to :bow: , ali za ostalo.... well, to je samo moje mišnjenje i muzički ukus.... :wink:

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 14 May 2008, 00:55

Derrick wrote:kao što sam i naglasio za pismene... :roll:
:lol:

Burazeru,Kao sto bi svaki pismen covek mogao videti( :lol: ),nisam ja ni rekao da je ovo nesto drugacije nego tvoje misljenje,vec da ne vidim potrebu za njim ovde...
Derrick wrote:Jel treba da lažem i da kažem da je sjajno i da mi se mnogo sviđa?
U kom momentu je Zoli rekao:"Derrick,sta ti mislis o ovome?"

Nazvao si ovo "muzikom",odvratnom.Ti tu ne vidis nista uvredljivo?Mislim sta,da li bi sad svako kome se nesto ne svidi trebao da ostavlja komentar na to?

To je cela poenta,stalno vredjas ljude ovde,i lepo ti je KOD rekao da ne radis to vise.Uopste nije bitno da li je pesma dobra,i sta ti mislis o tome.Nemoj da vedjas.i da,nemoj da se ljutis ili nesto,nemam ja nista protiv tebe i pogotovo nemam nameru da se raspravljam sa tobom.Samo ti lepo kazem nemoj da vredjas.Postuj to sto drugi muzicari rade,dobar je Zoli bubnjar(ocigledno :shock: ),zna on sta radi. :wink:

Pozz

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 14 May 2008, 01:13

goodlikesweeper wrote: Burazeru,Kao sto bi svaki pismen covek mogao videti( :lol: ),nisam ja ni rekao da je ovo nesto drugacije nego tvoje misljenje,vec da ne vidim potrebu za njim ovde...
Nisi ti ništa napisao, već si samo rekao "show some respect". btw, a ti, očigledno, smatraš da je tvoje mišljenje relevantnije od mog?
goodlikesweeper wrote: U kom momentu je Zoli rekao:"Derrick,sta ti mislis o ovome?"
Pa, evo negde u ovom momentu, ali ne samo moje mišljenje eksluzivno:
zolideathmetal wrote:Pre par dana smo zavrsili, tek smo sad stigli da uploadujemo. Rec je o spotu za pesmu Obtuse Chisel, evo i linka, pa uzivajte i kazite sta mislite :)

goodlikesweeper wrote: Nazvao si ovo "muzikom",odvratnom.Ti tu ne vidis nista uvredljivo?Mislim sta,da li bi sad svako kome se nesto ne svidi trebao da ostavlja komentar na to?
Da, to i jeste poenta diskusije - dobrovoljna razmena mišljenja i iskustava. I još jednom - nisam rekao "muzika je odvratna", već "meni je odvratna". Dakle, to je samo moje mišljenje, a drugi nisu u obavezi da se sa njim slože.
goodlikesweeper wrote: To je cela poenta,stalno vredjas ljude ovde,i lepo ti je KOD rekao da ne radis to vise.Uopste nije bitno da li je pesma dobra,i sta ti mislis o tome.Nemoj da vedjas.i da,nemoj da se ljutis ili nesto,nemam ja nista protiv tebe i pogotovo nemam nameru da se raspravljam sa tobom.Samo ti lepo kazem nemoj da vredjas.Postuj to sto drugi muzicari rade,dobar je Zoli bubnjar(ocigledno :shock: ),zna on sta radi. :wink:

Pozz
To što ja tako doživljavam tu muziku, to je moja lična stvar i muzički ukus. Pitao čovek šta ljudi misle, e pa ja ono što sam napisao i mislim. MAKSIMALNO poštujem to što ljudi vredno rade i ne vređam nikoga.

Takođe, navedi mi gde sam to uopšte nagovestio da mislim da je Zoli loš bubnjar???

I još jednom MENI je muzika "odvratna" ("MENI" je ključna reč ovde, jer da je nema, tada bi mogao da mi prigovoriš da vređam) , ali to ne znači da je ona i tebi, ili bilo kome drugome, isto tako "odvratna". Takođe još jednom, spot je kvalitetan, ali previše mračan za moj ukus. (i sada bi mogao i ovde da izvučeš iz konteksta i da kažeš da ja vređam jer sam rekao da je spot "mračan")

Naravno, ni ja ne želim da se svađam ni sa kim ovde, ali od neosnovanih optužbi ću se ipak braniti.

Pozdrav! :wink:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 14 May 2008, 02:04

Brate nesto sam primetio.

Ti bas volis da koristis zutu boju :mrgreen:

(nesto se mislim kad su njih dvojica zaglavili ovoloko u off malo i ja da off-ujem :mrgreen: )

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 14 May 2008, 02:12

Volim žutu boju više nego 'leba!!!! :mrgreen:

Zaista mi je žao za off, i nema smisla što "otrovasmo" temu Zoliju. Izvinjavam se još jedanput! :)

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 14 May 2008, 03:44

Smorili ste za medalju.

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 14 May 2008, 09:19

@Derrick

Ma opusteno covece,samo mi se nije svideo tvoj odabir reci u prvoj poruci,nista vise... :)

@KnightOfDoom

Ma ko je bre dosadan?!More sad kad ti Derrick i ja pokazemo!! :palica:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 15 May 2008, 01:38

goodlikesweeper wrote:
@KnightOfDoom

Ma ko je bre dosadan?!More sad kad ti Derrick i ja pokazemo!! :palica:

Pazi on je administrator....