http://youtube.com/watch?v=OWwfLKJCDBM
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Derrick wrote:Evo, ljudi, o ovome smo se toliko prepirali u temi "1001 razlog za i protiv metala". Ne razumem čemu opet ovo "mrak, kolji, raspori"? Da ne bude zabune, što se mene tiče, spot deluje prilično dobro osmišljen i realizovan, ali je "muzika", blago rečeno, odvratna (naravno, meni lično). Bez ljutnje, naravno, to sam samo ja.![]()
KnightOfDoom wrote:Derrick nemoj da radis vise to sto povremeno radis.
Derrick wrote:kao što sam i naglasio za pismene...![]()
U kom momentu je Zoli rekao:"Derrick,sta ti mislis o ovome?"Derrick wrote:Jel treba da lažem i da kažem da je sjajno i da mi se mnogo sviđa?
Nisi ti ništa napisao, već si samo rekao "show some respect". btw, a ti, očigledno, smatraš da je tvoje mišljenje relevantnije od mog?goodlikesweeper wrote: Burazeru,Kao sto bi svaki pismen covek mogao videti(),nisam ja ni rekao da je ovo nesto drugacije nego tvoje misljenje,vec da ne vidim potrebu za njim ovde...
Pa, evo negde u ovom momentu, ali ne samo moje mišljenje eksluzivno:goodlikesweeper wrote: U kom momentu je Zoli rekao:"Derrick,sta ti mislis o ovome?"
zolideathmetal wrote:Pre par dana smo zavrsili, tek smo sad stigli da uploadujemo. Rec je o spotu za pesmu Obtuse Chisel, evo i linka, pa uzivajte i kazite sta mislite![]()
Da, to i jeste poenta diskusije - dobrovoljna razmena mišljenja i iskustava. I još jednom - nisam rekao "muzika je odvratna", već "meni je odvratna". Dakle, to je samo moje mišljenje, a drugi nisu u obavezi da se sa njim slože.goodlikesweeper wrote: Nazvao si ovo "muzikom",odvratnom.Ti tu ne vidis nista uvredljivo?Mislim sta,da li bi sad svako kome se nesto ne svidi trebao da ostavlja komentar na to?
To što ja tako doživljavam tu muziku, to je moja lična stvar i muzički ukus. Pitao čovek šta ljudi misle, e pa ja ono što sam napisao i mislim. MAKSIMALNO poštujem to što ljudi vredno rade i ne vređam nikoga.goodlikesweeper wrote: To je cela poenta,stalno vredjas ljude ovde,i lepo ti je KOD rekao da ne radis to vise.Uopste nije bitno da li je pesma dobra,i sta ti mislis o tome.Nemoj da vedjas.i da,nemoj da se ljutis ili nesto,nemam ja nista protiv tebe i pogotovo nemam nameru da se raspravljam sa tobom.Samo ti lepo kazem nemoj da vredjas.Postuj to sto drugi muzicari rade,dobar je Zoli bubnjar(ocigledno),zna on sta radi.
![]()
Pozz
Pazi on je administrator....goodlikesweeper wrote:
@KnightOfDoom
Ma ko je bre dosadan?!More sad kad ti Derrick i ja pokazemo!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest