Guv'nor не бих отписао тек тако. Ако изузмем то да ми делује мало незгодан за брзе промене у подешавањима са оним stacked потенциометрима, ја не видим неке посебне мане код те педале. Баш ти се онако на брзака "раскрупња" тон са том педалом, дефинитивно знаш да је то Маршалов производ. Мени не шљака, не треба ми тај тон за оно што ја свирам, али још како видим употребну вредност истог за свашта друго што захтева маснији тон. И ради пристојно на разним појачалима.
Мислим да не треба превише да очекујеш сада од било које педале. Како буде време пролазило, и како буде дошло неко озбиљније појачало на ред, највероватније ћеш било коју педалу коју сада препознаш као добар пар са појачалом које имаш да замениш са неком другом педалом. Осим тога, колико сам ја разумео, ти би појачало користио на пробама. Лепо се ти на проби отпањи онако добро, па тамо испробај шта добијаш са педалом, све што захтева масну тончину не може да се чује на собним подешавањима гласноће. И наравно, будући да си побројао доста различите бендове које намераваш тонски да покриваш, мислим да не вреди да се надаш да ћеш све са једном педалом да решиш.
Чисто да те још мало заболи глава