Šta vas nervira u muzičkim pravcima?

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Locked
sinnerboy

Re: Sta vas nervira u muzickim pravcima?

Post by sinnerboy » 08 May 2008, 12:50

XtrmntR wrote:Ne! Ni u kom slucaju ne mislim na Pink Floyd, cak sta vise obozavam Pink Floyd. Primer je recimo viewtopic.php?f=39&t=2228 , bez uvrede bilo kome, ali ja u ovome ne vidim apsolutno nikakav smisao.
ja ne vidim smisao jer ne mogu da downloadam...

XtrmntR

Post by XtrmntR » 08 May 2008, 23:35

Ja sam se pokajao sto sam uopste i downloadovao. :D

davidgilmour

Post by davidgilmour » 11 May 2008, 03:21

da odgovorim na ovo gore ... ne smetaju mi balade :) toliko :)

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 11 May 2008, 09:58

davidgilmour wrote:da odgovorim na ovo gore ... ne smetaju mi balade :) toliko :)
Nick ti je David Gilmour a tebi smetaju balade. Pa makar i malo...
Sjajno... :)

davidgilmour

Post by davidgilmour » 11 May 2008, 13:21

ma ne smetaju mi j... balade :) sta vam je :)

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 18 May 2008, 00:56

Ajde nek mi neko kaze gde da se odselim da budem u blizini ljudi koji sviraju blues.
Jeb'o vas metal sve redom. :x

Salim se za ovo drugo :D ali neverovatno da u jednom gradu velicine Novog Sada ima toliko malo ljudi koji bi da sviraju nesto sem metala...

Critical
PedoBear

Post by Critical » 18 May 2008, 11:11

Ajde nek mi neko kaze gde da se odselim da budem u blizini ljudi koji sviraju blues.
Mississippi Delta!
Kad Dodjes do one zute kuce e odmah tu pored imas jedan Club gde se svira samo blues :mrgreen: :mrgreen:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 18 May 2008, 12:23

Critical wrote:
Mississippi Delta!
Kad Dodjes do one zute kuce e odmah tu pored imas jedan Club gde se svira samo blues :mrgreen: :mrgreen:
:D
Da.... To bi bio jedan od izbora. :)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 18 May 2008, 13:10

Critical wrote:
Mississippi Delta!

Aahhahahahahahahahahahaahahaahaha

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 20 May 2008, 00:05

Mene nervira postojanje i klasifikacija muzickih pravaca - tu se okupi gomila egomanijaka koji se nadku..avaju ciji je duzi, ili brzi...pa pokusavaju da nadkur..vaju svoje uzore, pa se jos i pridrzavaju ustaljenih shema tih pravaca k'o da ce im neko odrubiti glavu; Mada vidis u death ili black metalu se to mozda i desava...Tekstualni primer ponasanja ljubitelja muzickih pravaca(formulisite kako zelite): Hej vidi onog christian rockera sto solira van epic-gospel skale...treba ga kamenovati...

Critical
PedoBear

Post by Critical » 20 May 2008, 00:21

Mada vidis u death ili black metalu se to mozda i desava...Tekstualni primer ponasanja ljubitelja muzickih pravaca(formulisite kako zelite): Hej vidi onog christian rockera sto solira van epic-gospel skale...treba ga kamenovati...
E upravo to mene najvise izbaci iz takta sto se muzickih prici tice...

Evo primer ,svirali smo na probi pesmu od Death - Crystal Mountain , i sad ja sviram solo u sutini nisam ga skidao celog ,skinuo sam one prepoznatljive stvari tipa kraj -pocetak ,a izmenju naravno nesto kao ja soliram ,i ja se tako drndam i uzmem da malo cimam Floyd (Edge III tremolo,kako hocete) i pevac (inace death/black metalac ,sta li je vec) zaustavlja svirku ,a razlog je bio da meni kaze da u Death-u ne moze da se solira tako,tj. da se u pomenutom pravcu ne koristi Flyod na sta smo mi (jel ceo bend ) popizdeli, naravno lik vise ne peva u bendu ........

Eto to me najvise nervira,tipa taj pravac ta skala ,ima svakakvih bolesti :D :D

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 20 May 2008, 00:42

Critical wrote:
Mada vidis u death ili black metalu se to mozda i desava...Tekstualni primer ponasanja ljubitelja muzickih pravaca(formulisite kako zelite): Hej vidi onog christian rockera sto solira van epic-gospel skale...treba ga kamenovati...
E upravo to mene najvise izbaci iz takta sto se muzickih prici tice...

Evo primer ,svirali smo na probi pesmu od Death - Crystal Mountain , i sad ja sviram solo u sutini nisam ga skidao celog ,skinuo sam one prepoznatljive stvari tipa kraj -pocetak ,a izmenju naravno nesto kao ja soliram ,i ja se tako drndam i uzmem da malo cimam Floyd (Edge III tremolo,kako hocete) i pevac (inace death/black metalac ,sta li je vec) zaustavlja svirku ,a razlog je bio da meni kaze da u Death-u ne moze da se solira tako,tj. da se u pomenutom pravcu ne koristi Flyod na sta smo mi (jel ceo bend ) popizdeli, naravno lik vise ne peva u bendu ........

Eto to me najvise nervira,tipa taj pravac ta skala ,ima svakakvih bolesti :D :D
Bas to...zimisli Glimorovu ili Pageovu depresiju da sviraju Comfortably Numb tj. Stairway to Heaven od note do note 30-tak godina...kao pakao koji si sam sebi nametnuo :mrgreen:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 20 Jun 2008, 23:18

Nerviraju me bendovi koji pevaju o egipatskoj mitologiji...
Hahahahahaha :rlol:
Zasto bi neko pevao o mitologiji egipta...?
:lol:

E cega sve nema....
Necu nikog da uvredim ali... sjajno, sjajno!

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 21 Jun 2008, 00:03

Funkomat wrote:Nerviraju me bendovi koji pevaju o egipatskoj mitologiji...
Hahahahahaha :rlol:
Zasto bi neko pevao o mitologiji egipta...?
:lol:

E cega sve nema....
Necu nikog da uvredim ali... sjajno, sjajno!
Ja tebe uopste ne kontam covece....nemoj sad da mislis da ja branim nile ili nesto slicno...nile nisu nist vec najobicniji redneckovi i seljaci,ali mislim,sta fali,bas im dobra ideja....mislim sta treba,sad svi neki hipici da budemo radimo jedno te isto 100 godina....koliko malo originalnih ideja u muzici ima,i onda kad ih se neko seti drugi ga ismejavaju....apsolutno ne razumem...apsolutno....

I jos jednom,da ne bude nikakve zabune,ne volim NILE!Ali ideju prosto moras postovati,a ne ismejavati...

Zasto da ne?Aj i reci zasto ne?Zato sto tebi egipat nije zanimljiv?Pa dobro,nekom jeste.Evo na primer meni.Ja sam se nosio mislju da ih slusam samo zbog toga.Ali jok,grozni su.Pa i sam kad sviram uvek trazim skale koje vuku na neku egipatski zvuk....

Lepo napisi,znas sta,ja ne volim egipat,nije mi zanimljiv pa kad neko peva o geptu mene to ne zanima.A li ovo ismejavanje...nisam mogao precutati,Bez teksta sam ostao... :|

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 21 Jun 2008, 00:49

Pa tema je postavljena da bih mogao da pljujem po takvim stvarima. :D

Ok izvinjavam se.
Nisam toliko ozbiljno mislio koliko si ti ozviljno shvatio... :wink:

Jednostavno mi zvuci glupo jbg...
Neki metalci koji sviraju o mitologiji egipta... jebiga... meni je to jednostavno smesno. :D

Naravno nemam nista protiv egipatske mitologije, cak stavise fascinira me mitologija ali... ono... death (ili koji vec) metal i mitologija...
No svejedno.
NIsam hteo da uvredim tebe ili bilo koga.

Locked